Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról ha több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha több mint másfél éves kapcsolatban a nő nem érzi késznek magát az első együttlétre?

Figyelt kérdés
aug. 10. 06:32
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
61%
#31 Azért erre befizetnék, de gyanítom, hogy nem fogjuk megtudni.😀🤡
aug. 10. 16:00
 32/46 anonim ***** válasza:
Tuti nem lesz belole semmi…
aug. 10. 17:09
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Amik eszembe jutnak:

- Szexuális jellegű traumát élt át a múltban

- Az aszexuális spektrumon helyezkedik el

- Nem vonzódik hozzád szexuálisan.

Még tini koromban én is együtt voltam egy sráccal, akinél valahogy folyamatosan azt éreztem, hogy "nem állok készen", hogy tartok a dologtól, inkább még várnék... Ezek igazából sajnos kamu kifogások voltak, amiket magamnak és neki gyártottam, mert nem akartam beismerni, hogy nincs meg köztünk a szikra, és azt hittem, idővel majd megjön a kedvem. Szakítás lett a vége elég hamar.

Egyébként vannak aszexuális emberek, akik egyáltalán nem éreznek nemi vágyat, vagy csak alig/ritkán, ennek is csomó típusa van, valami ilyesmi is lehet a háttérben. Vagy szexuális jellegű trauma, akár olyan is, ami nagyon korán történt, nem is tudatosul benne, mégis érzi, hogy valami ezzel a témával nem oké. Ezeket nagyon nagyon át kell beszélni! Egy párkapcsolatnak, amelyekben felnőttek a résztvevők, és nincs az elejétől kezdve letisztázva, hogy szexmentes legyen a kapcsolat (pl. a felek aszexuálitása miatt vannak ilyen kapcsolatok), annak bizony része a nemi élet, normális esetben a felek vágynak is erre. Oké, hogy valakinek idő kell, pár hónap mondjuk, míg kialakul a bizalom, vannak, akik lassan szeretnek haladni lépésről lépésre, de másfél év nagyon sok. Az is fontos kérdés, hogy csak behatolásos szex nincs, vagy semmi szexuális jellegű történés sem.

Beszélgessetek erről mindenképp! Én nem vagyok egy hatalmas libidójú ember, csomó más tevékenység van, amelynek során közelebb érzem magam a páromhoz, mint szex közben, de ha másfél évig nem akarna velem lefeküdni a párom, az nagyon rosszat tenne az önbecsülésemnek.

aug. 10. 23:16
 34/46 anonim ***** válasza:
77%
Ebbű csak rábaxás lesz more nem baxás🥳
aug. 11. 00:40
 35/46 A kérdező kommentje:

Akar mennyire erősködtök nem ugyanaz a kérdés.

Párom 20, én 23 vagyok.

Szoktunk pettingelni, orálozni is, az nagyon jó szokott lenni. Viszont fél a behatolástól. Tart tőle, hogy fájni fog.

Mindkettőnknek ez az első kapcsolata.

aug. 11. 11:37
 36/46 anonim ***** válasza:
54%

Dehogynem ugyanaz. Azert irtad at, hogy azt higgyuk, masik sztori, de nem ilyen gyakori az, hogy egy 2 eves kapcsolatban nincs szex, mint amennyire szeretned hinni.

Mondd neki, hogy utcara se menjen, mert baleset is barmikor tortenhet vele. Nehany honapig tartani tole oke, de 2 ev sok erre (masfel is). Nem tortent vele semmi, egyszeruen csak nem kivan teged annyira vagy undorodik a farkadtol. Vagy massal szexel, amirol nem tudsz.

aug. 11. 11:42
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
#36 kérjétek szexuálpszichológus segítségét. Ennyire félni tőle nem normális. Eleve ha nagyon benne vagytok már a pettingben vágynia kéne rá, és elfelejteni az aggályokat. Neki valamilyen extra félelme van, ami az idővel kezelés nélkül csak rosszabb lesz. Lehet, hogy bántották régebben, vagy látott valamit gyerekkorában, ami gátolja. Ki kellene deríteni, hogy honnan ered a félelem és azt feloldani.
aug. 11. 12:08
 38/46 anonim ***** válasza:
48%

#38 Ez csak kifogás. Minden másra hajlandó, csak erre nem.

N

aug. 11. 13:29
 39/46 anonim ***** válasza:
#37 Szerintem is ugyanaz, csak itt-ott egy kicsit módosított rajta. Fogalmam sincs, milyen választ szeretne.
aug. 11. 13:32
 40/46 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a csaj imadja es minden tokeletes es normalis, hogy ket ev kapcsolat es fel ev egyutt eles utan sincs szex🤣
aug. 11. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!