Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha több mint másfél éves
kapcsolatban a nő nem érzi késznek magát az első
együttlétre?
#5 Nem teljesen igaz, amit írtál. A szép lányokat is otthagyják ilyenért. Én szép voltam, nyüzsögtek körülöttem a pasik, de mind arra hajtott, és ha nem kapták meg azonnal, már ott sem voltak. Ezeknél a hímneműeknél, akiknek ilyen felemás kapcsolatuk van, valami más problémának kell lenni, amiért ezt hajlandóak eltűrni. Az biztos, ha én férfi lennék, kivágnám a p***csába az ilyet.
aug. 10. 08:44
Na mi van, megsem lett semmi a beigert esti szexbol? Ki hitte volna :D akkora palimadar vagy amugy. Mindenki leirta, hogy nem szeret teged a csaj, vagy massal szexel, te meg ennek ellenere maradsz a “naaagy szerelem” (???) miatt. Akkor meg is erdemled!
aug. 10. 08:56
Vagy nem kívánja a párját, mert érdekből van vele, vagy pedig trauma érte korábban, amit nem tudott feldolgozni.
aug. 10. 09:50
aug. 10. 10:00
#5 Ne írj ilyet magadról, hogy csúfság vagy! Nem ismerlek, de nem hiszem, hogy az lennél. Biztosan a sok csalódás mondatja veled ezt, de hidd el, nem csak neked volt részed benne. Neked az a bajod, hogy nincs önbizalmad. Ismertem egy kimondottan ronda csajt, akinek akkora egója volt, hogy el tudta hitetni magáról, hogy szép. Foglalt pasikra hajtott, elég sikeresen. Az egyiknek a házassága bomlott fel miatta, a másik otthagyta a bombázó barátnõjét, és őt vette el. Pedig ez a csaj tényleg borzasztó ronda volt. A férjem azt mondta, hogy szégyellne vele mutatkozni.
aug. 10. 10:40
16/46 A kérdező kommentje:
Most írtam ki először ezt a kérdést.
Privátban kifejtem jobban a dolgot.
15
"Ismertem egy kimondottan ronda csajt, akinek akkora egója volt, hogy el tudta hitetni magáról, hogy szép. Foglalt pasikra hajtott, elég sikeresen. Az egyiknek a házassága bomlott fel miatta, a másik otthagyta a bombázó barátnõjét, és őt vette el."
Micsoda sikertörténet...
aug. 10. 10:45
#17 Hiába nem hiszed, attól még igaz. Ez már jó húszéves történet, a nő már 50 felé járhat. Ez csak azt bizonyítja, mennyit számít az önbizalom. Csak gondoljunk színésznőkre, akik bombázókat játszanak, vagy csúnya férfi színészekre, akik szépfiúkat alakítanak. Ez az életben is így van.
aug. 10. 11:22
Hajamra kenhetem az önbizalmat (amit amúgy valaminek meg is kellene alapoznia...), ha egész konkrétan hozzám sem szólnak. Érted?! Így még nyomulnom sem lehet, foglalt férfiakra sem, pedig nekem már az sem számítana...
Ezek a szép nők meg szexelhetnének orrvérzésig, és az hagyján, hogy nem teszik (aszexualitás vagy egyéb "furcsaság" miatt), de még így is kellenek, ragaszkodnak hozzájuk. Így sem hajítják ki őket a fenébe, 2 hét múlva már a nevükre is alig emlékezve... Érthetetlen. Vagyis persze, értem, tényleg ennyit számít a babapofi és társai, akárhogy is tagadja bárki.
aug. 10. 12:27
18
Arra utaltam, hogy ennél azért vmi szebb történet is állhatna arra például, hogy mennyit számít az önbizalom.
aug. 10. 12:53
Kapcsolódó kérdések: