Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatba kell néha a veszekedés, összezördülés? 22F
Néha kell, egy veszekedés utáni kibékülés mindig újra felszítja a tüzet a két félben. Persze nem naponta kell veszekedni ;).
Ha csak összeszólalkoztok itt-ott a kanyarban, az nem probléma, sőt, kell és elkerülhetetlen is :)
A semmiségeken, apró dolgokon jobb átsiklani, mert van egy bizonyos szint, ameddig tudni kell feltétel nélkül elfogadni a másikat és a személyiségét. Viszont a számodra fontos, téged zavaró dolgokat szóvá kell tenni, meg kell beszélni.
Ha sok a szőnyeg alá söpört dolog, ott előbb utó csúnya lesz az a bomba, ami robbani fog.
De a saját tűréshatárát mindenkinek magának kell érzékelnie.
Nézd. A barátnődnek van élete rajtad kívül is. Nem várhatod el tőle, hogy csak neked éljen (pláne 2 hónap után). Ha többször lesz ilyen, akkor beszéld meg vele, de normális hangnemben!
Én elrontottam, mert csak a barátommal voltam és eléggé leépült a kapcsolatom barátnőmmel. Próbálunk újra sokat találkozni, de 5 év alatt messze kerültünk egymástól, helyileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!