Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kivédni, hogy ne próbálja megint tönkretenni a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
27/F vagyok és neten keresztül megismertem egy 44 éves nőt, akivel minden hétvégén találkozunk. Jól kijövünk egymással, sok közös van bennünk, illetve párszor lefeküdtünk és szexuálisan is összeillünk. Van egy 20 éves lánya, aki ellenzi ezt az egész dolgot közöttünk, egyszer rám is írt, hogy biztos csak szórakozom vele, miért nem keresek magamnak egy olyan lányt, aki korban jobban illik hozzám, nem hiszi el, hogy ügyvédként annyi eszem van, hogy idősebbeket hülyítek. Hozzá is mindig igyekszem normálisan közeledni, de egy tipikus "szia, hogy vagy, mizu" beszélgetésnél sosem jutok vele tovább. Úgyhogy inkább kerülöm, ha éppen ő is ott van. A lány mindig próbálja őt ellenem hangolni, pl kiraktam instára, amikor egyik haverommal voltunk bulizni, erre előadta, hogy biztos mindenkivel összefeküdtem, megbízhatatlan ember vagyok. Másnap, amikor találkoztam a nővel, kérdőre vont emiatt, mire mondtam, hogy semmi olyasmi nem történt és nem értem, miért találni ki rólam ilyeneket. Szerencsére meg tudtuk beszélni a dolgokat, de idegesítő, hogy a lánya ahelyett, hogy esélyt adna, hogy megismerjen, inkább próbál minket egymás ellen hangolni. Hiába próbalok vele beszélni, meg van győzödve arról, hogy komolytalan vagyok és nem hajlandó engem meghallgatni.aug. 9. 12:08
1/3 anonim válasza:
Irigy, hogy most már nem ő otthon a kiskedvenc. Gondolom az anyukája 20 évig nem tette ki a lábát egyedül otthonról, mert a lány kicsapta a hisztit, így nőtt fel, hagyva volt ez neki.
Maradj türelmes, de határozott.
2/3 anonim válasza:
"Megint " tönkretenni ? Ezek szerint már egyszer megtette valamikor ?
Itt két opció van,illetve lehet. Az első az,amit az 1-es is megírt. A második az,hogy a kiscsaj irigy az anyjára,kinézett magának és azt gondolja, hogy ha őt lekoptatja rólad, akkor helycserés támadással az életedbe kerülhetne.
Ceterum censeo, nehéz helyzet.Sajnos már ezért - sem - érdemes ennyivel idősebb és ekkor nagy gyerekkel rendelkező nővel komolyabbat tervezni.
3/3 anonim válasza:
Ha egy kapcsolatot egy harmadik fél tönkre tud tenni, az akkor annyit is ér - Semmit. Ha meg újra tönkre akarja tenni valaki és megint megtörténik, akkor nem igazán értem, hogy minek erőlteted ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!