Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy valaki az új párjával sokáig teljesen máshogy viselkedik mint az előzővel és mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Hogy míg a régi párjával folyamatosan elégedetlenkedett és kritizálódott, önző módon viselkedett, addig az új párjával meg teljesen másmilyen mert az esetleg külsőleg vagy anyagilag többet tud nyújtani neki már több mint fél éve. Vagy ez csak egy szerep érdekből és egyszer kimutatja majd a foga fehérjét?
aug. 7. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Csak az eleje, hamarosan ledobja a maszkot.
aug. 7. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Mindenki mast hoz ki az emberbol.
aug. 8. 01:28
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Kutyábol nem lesz szalonna a másik 3.4 10.kapcsolatában sem hazasságban sem
aug. 8. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Új seprű jól seper...
aug. 10. 03:51
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy az első írja. A beetetés szakaszában vagy
aug. 10. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

"Hogy míg a régi párjával folyamatosan elégedetlenkedett és kritizálódott, önző módon viselkedett"

Legalább tudod mire számíthatsz amikor rád fog unni...

aug. 10. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Ez marhasàg.Ki mit hoz ki belőled,mennyire illettek egymàshoz,mennyire vagytok közös nevezőn.
aug. 18. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, magamból kiindulva minden korábbi kapcsolatomból tanultam valamit és megfejlődtem valamit, így a jelenlegi páromnak sokkal toleránsabb, kompromisszumkészebb és asszertívebb barátnője vagyok, mint pl az elsőnek.
aug. 18. 18:54
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

"magamból kiindulva minden korábbi kapcsolatomból tanultam valamit és megfejlődtem valamit, így a jelenlegi páromnak sokkal toleránsabb, kompromisszumkészebb és asszertívebb barátnője vagyok, mint pl az elsőnek."

Ott a lényeg.

aug. 19. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!