Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod ahol nem vetted észre jó ideig a jeleket?
Hogy kezd ellaposodni vagy üressé válni az egész.
Sikerült menteni vagy sem? Mi után döbbentél rá hogy nem jó irányba mentek?
Biztos megvolt rá az oka, előbb a saját szemedben vedd észre a gerendát, mielőtt a másik ember szemében látnád meg a szálkát.
Biztos vagyok benne, hogy nem a semmiért beszélt veled úgy ahogy. Szóval nézz magadba és kérj bocsánatot attól a férfitől, minden olyan elkövetett tettedért amivel szegény szerencsétlen ÁLDOZATOT megbántottad. Szerintem nálad a pasi volt az áldozat, te meg az agresszor, őszintén szólva jól tetted, hogy békén hagytad azt a férfit, jobb így neki. F
Mikor uvy elkezdenek magukra költeni irulnak virulnak új cuccok valamelyik neki áll edzeni is kipendülnek, én naiv általában azt hiszem hogy miattam mivel en vagyok a friss uj szerelem.., aztan ez átmegy abba hogy elkezdenek belém állni kötözködni, nálunk is mint 1nél,a hangnem kb mint a kutyával, aztán ugy lépnek le hogy még nekik van velem baja, mondvacsinált indokokkal.
De kezd már gyanus lenni hogy ez az lenne hogy csajoznak ezek összevissza én meg csak egy megálló voltam 2 közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!