Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan kapcsolatod ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ahol nem vetted észre jó ideig a jeleket?

Figyelt kérdés

Hogy kezd ellaposodni vagy üressé válni az egész.

Sikerült menteni vagy sem? Mi után döbbentél rá hogy nem jó irányba mentek?

aug. 4. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Elég volt annyi, hogy kezdett olyan hangnemben beszélni velem és azonnal repült.
aug. 4. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
1-es, az már a kétségbeesés
aug. 4. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
A tisztelet megadása neked kétségbeesés? Oké ha téged nem zavar, hogy úgy beszél veled a párod mint a kutyával. Attól még engem zavart.
aug. 4. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
7%

Biztos megvolt rá az oka, előbb a saját szemedben vedd észre a gerendát, mielőtt a másik ember szemében látnád meg a szálkát.

Biztos vagyok benne, hogy nem a semmiért beszélt veled úgy ahogy. Szóval nézz magadba és kérj bocsánatot attól a férfitől, minden olyan elkövetett tettedért amivel szegény szerencsétlen ÁLDOZATOT megbántottad. Szerintem nálad a pasi volt az áldozat, te meg az agresszor, őszintén szólva jól tetted, hogy békén hagytad azt a férfit, jobb így neki. F

aug. 4. 15:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek pont azok a jelek, amiket egyből észre lehet venni, hiszen te érzed.
aug. 4. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Én azt nem vettem észre és hülye módon nem kérdeztem meg exével kapcsolatban, hogy - idősebb kora ellenére - képtelen lesz közös életre. Illetve már azért is, mert annyi idős és besüppedt a gödörbe. Kétszer próbáltuk meg és ő játszotta el a nagy sértődöttet.
aug. 4. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Mikor uvy elkezdenek magukra költeni irulnak virulnak új cuccok valamelyik neki áll edzeni is kipendülnek, én naiv általában azt hiszem hogy miattam mivel en vagyok a friss uj szerelem.., aztan ez átmegy abba hogy elkezdenek belém állni kötözködni, nálunk is mint 1nél,a hangnem kb mint a kutyával, aztán ugy lépnek le hogy még nekik van velem baja, mondvacsinált indokokkal.

De kezd már gyanus lenni hogy ez az lenne hogy csajoznak ezek összevissza én meg csak egy megálló voltam 2 közt.

aug. 4. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
7. Pedig sok esetben elkezdenek mentalisan javulni es azert mennek el edzeni mert jobba akarnak vallni . Az benne van hogy edzeshez megy a kis szteroid es agressziv lesz tole.: az nem miattad van vagy volt.
aug. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!