Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők félnek és egyben vonzódnak is a barnább bőrű
srácokhoz ?
#Szerelem, vonzódás, tetszés, kémia, vinetu, indián
#7 ti incelek tényleg fordítva vagytok bekötve :D Ezen semmi nem tud segíteni.
aug. 3. 09:16
Az, hogy félsz kizárja, hogy vonzódj, nem? Amúgy egyik sem.
aug. 3. 09:27
Nem félek, de nem is vonzódom. A félelem nálam nem annyira a bőszínen, hanem az arckifejezésén és a tesbeszédén múlik.
aug. 3. 09:57
Ez így van kérdező, eléggé újkeletű az európai szem számára, most ne a romákat hozzuk ide, akiket kb egy mondatot nem tudnak normálisan kinyögni, hanem a közel-keleti, dél amerikai, dél olasz férfiakról beszélek, akik jóképűek, igazi férfias maszkulin alkatok, hozzá megfelelő intelligencia, és ez a sötétebb bőrszín....az összes nő odavan ezekért a pasikért, de a neveltetés, meg a romák itteni stílusa eléggé berögződött és sztereotípiák alakultak ki a sötétebb bőrű férfiak felé. De egyre több roma pasit látok magyar nővel, szóval annyira már nem nagy ügy ez a dolog. F
aug. 3. 10:07
Túl sok netflixes, romantikusnak eladni próbalt sorit néztél a toxikus fos tinikapcsolatokrol? Max ott látni ilyet:'D
aug. 3. 10:12
És az a baj, hogy ezeknek pont ez a lényege, fennhangon írsz erről, miközben épp ez a lényege és meg is teszi a hatását az ilyen filmek, sorozatok, könyvek. Ugyanúgy mint a közösségi média, insta, tiktok, face stb.
aug. 3. 10:19
14-es szerintem azok nem roma pasik akiket magyar nővel látsz max csak sötétebb a bőrük.
aug. 3. 10:28
Ez az incel sértés kezd unalmassá válni egy kicsit, találjatok ki valami újat, mert erre már immunisak vagyunk, "mi incelek".
aug. 3. 10:37
#18 nem ti találtátok ki magatokra?
Komolyan, a gyakoris incelpasik mintha nem is ugyanabba a fajba tartoznának, mint mi emberek. Inkább a majmokkal lehetnek egy teamben, de a majmokat sem akarom megbántani.
aug. 3. 10:52
+1
Én még a nárcisztikus jelzőt is idetenném. A 33 évem alatt, én meg nem találkoztam olyan lánnyal/nővel aki az exét, vagy az összes exét ne nárcisztikusozta volna le.
Komolyan mondom, ebből kiindulva minden férfi a földön nárcisztikus, a nők nagyon könnyen dobálóznak már az incel, meg nárcisztikus szavakkal, már a könyökömön jön ki nekem is ez a kettő. F
aug. 3. 12:05
Kapcsolódó kérdések: