Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők félnek és egyben vonzódn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők félnek és egyben vonzódnak is a barnább bőrű srácokhoz ?

Figyelt kérdés

#Szerelem, vonzódás, tetszés, kémia, vinetu, indián
aug. 3. 02:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem félek és nem is vonzódok hozzájuk. Ha a barnább bőr mellé agresszív, suttyó arc társul és közben a környezetet vizslatja az illető, kit lehetne kirabolni, akkor félek esetleg.
aug. 3. 05:33
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
Én egyiket sem érzem feléjük.
aug. 3. 06:40
 3/24 anonim ***** válasza:
12%
Csak ha vazelines golyós péló van alatta.
aug. 3. 07:35
 4/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem félek és nem is vonzódok hozzájuk, sőt az "illatuktól" a gyomrom is forog, ha túl közel mennek el mellettem.
aug. 3. 07:43
 5/24 anonim ***** válasza:
8%
Sose vallanák be, de igen.
aug. 3. 07:43
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem félünk, inkább a családi "én megmondtam" nem kell nekik, amikor (hozzá teszem barnább bőrszín és származás nélkül is megtörténik) megcsalják a nőt vagy veszekedni kezdenek minden hülyeségen.

A család se fogadja be sokszor őket, főleg ha nincs diploma. Akkor egy kőművesnek van elkönyvelve.

aug. 3. 07:46
 7/24 anonim ***** válasza:
17%
A cigányokról sokmindent el lehet mondani, de annyi biztos, hogy a külsejük általában 10x férfiasabb, mint a magyaroké, ezáltal sok magyar nőnek vonzóbbak is, valamint a többségük magasról szarik rá, hogy mások mit gondolnak róluk, ami ismét egy férfias tulajdonság. Ebből a szempontból (ha másból nem is) kicsikét irigylem a cigányokat.
aug. 3. 08:06
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
Vagy félek, vagy vonzódok valakihez, nálam a 2 üti egymást.
aug. 3. 08:20
 9/24 anonim ***** válasza:
49%
Pasiknál a barackrózsaszínű bőrt preferálom, élénk kék szemekkel, köszike.
aug. 3. 08:32
 10/24 anonim ***** válasza:
20%

#5 nincs igazad! Én bátran bevallom, hogy a cigány incelekhez vonzódom legerősebben.

Még a nagyfarkú nagymellű emberevő bantu incelek is előkelő helyen végeztek a listámon.

aug. 3. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!