Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem támogat abban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem támogat abban hogy a szüleimet gyakrabban lássam?

Figyelt kérdés
Az ő anyja jön hozzánk hetente, vagy mi megyünk le hozzá kb. 2 hetente. Volt hogy ott is laktunk nála fél évet. Ezzel szemben, ha hívom hogy menjünk le az én szüleimhez veszekedésbe kezd. Nem láttam a szüleimet már több mint féléve.
aug. 1. 22:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Egyedül azért nem megyek, mert van egy kisfiúnk. Ez csak úgy működne ha mindannyian mennénk. Én home office-ban dolgozom, tehát tudnék bárhonnan dolgozni. Ő nem dolgozik.
aug. 1. 22:29
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Miért kéne neki is mennie? Egyedül is meglátogathatod a szüleidet. Menj el hozzájuk.
aug. 1. 22:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha ő nem dolgozik, lehetne a gyerekkel, az ő kisfia is.
aug. 1. 22:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem csak a szüleimről van szó, testvéreim, unokatestvéreim, azok családjai mind ott laknak közelben 10 kilométeres körzetben. Míg itt, csak az anyja van, akit nyilván nem hívhatok, hogy jöjjön segíteni betonozni.
aug. 1. 22:33
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Az exférjem ugyan ezt csinálta. Ő minden nap telefonált a szüleivel, plusz itt laktak nem messze, sose volt gond, ha átjönnek, én vágjak mindig jópofát hozzá.

Ha telefonáltam valakivel a családomból, az nem tetszett neki.

Viszont ha én szerettem volna az én családomhoz menni, akkor balhézott. Ha egyedül mentem, akkor mêg jobban balhézott és elvárta, hogy neki írogassak egêsz nap. Mérgező és birtokló.

A helyedben nagyon elgondolkodnék a továbbiakon. Mi az, hogy fél éve nem láttad a családod??? Egy hülye paraszt miatt?

Még a gyomrom is felfordult, ahogy olvastam miket írsz. Ne hagyd magad.

aug. 1. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A barátaidhoz is ilyen furán áll hozzá, vagy csak a családodhoz?

A ez sztem az a dolog, amit igenis ki kell követelni; az nem opció hogy teljesen el vagy vágva te is, meg a fiad is a családodtól, csak azért, mert ő hisztis.

aug. 1. 22:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet nélküle menni? Nem értem komolyan. Viszed magaddal a gyereket, ennyi.
aug. 1. 22:54
 8/14 anonim ***** válasza:
#6 nem kikövetelni kell, hanem lelêpni a francba, mert ez csak rosszabb lesz. Hamarosan a házból nem léphet ki engedély nélkül.
aug. 1. 22:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lesz a veszekedés??? Miért nem tudod normálisan leírni a sztorit??
aug. 1. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Van lábad, menj oda.
aug. 2. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!