Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akarhat tőlem a volt a barátom?
Szakított velem a barátom egy 4-5 hete. Több mint 1 évig voltunk együtt, nagyon szeretett engem mindent megtett értem szinte együtt éltünk, sok időt töltöttünk a másikkal, de az utóbbi hónapokban nagyon nehezen ment a kapcsolatunk többször is szakítani akart; én sajnos nagyon bizonytalan vagyok múltban sok minden történt velem ami ez kiváltotta, féltékeny és szeretek belekötni a másikba, elég sok esélyt adott a változásra nem éltem vele és nem is fogtam fel semmit mindaddig míg utoljára össze nem vesztünk és szakított velem. Utána volt lehetőség arra hogy helyrehozzam a dolgokat, de sajnos időt sem hagytam semminek.. azóta pedig össze vissza mond mindent. Ő már egy ideje mondta hogy nem szerelmes belém, és most ezt el is mondta hogy hiába próbálkozott nem változtam ezt a viselkedést pedig nem tűri egy kapcsolatban. Viszont ott voltak a jó dolgok körbeugráltam, takarítottam mostam rá nagyon sok mindent vettem neki megleptem mindig, kaját csináltam neki, de ő ezektől mintha hárítana és csak a rossz dolgokat nézi.
Jelen helyzetben úgy állunk, hogy ő elvan neki ez nem annyira rossz mint nekem és nyugodtabb az élete, de azt mondta a jövőben még bármi lehet. Hozzátenném körülöttem és körülötte az emberek is mind azt gondolják hogy megfogja bánni és hogy hülye teljesen. Csak ő gondolja azt hogy én vagyok a hibás egyedül, pedig elég sokszor beszélt velem rondán.
Tanácsot szeretnék kérni. Tudom sokan azt írják engedjem el, el is fogom az biztos de szeretném megérteni a helyzetet hogy én látom rosszul a dolgokat vagy pedig ő? Mert nem akarom mindig magamba keresni a hibát.
Köszönöm. :)
"féltékeny és szeretek belekötni a másikba" - Ezeket hogyan kell érteni pontosan? Azért kérdezem, mert ha mondjuk féltékenység címszó alatt minden nap átnézted a telefonját, az már nekem is sok lett volna.
Tudom azt is, hogy a múlt dolgai hatással vannak a jelenre, de nem megváltoznod kell, hanem alkalmazkodnod. Igen, a féltékenység egy létező dolog, de lehet róla higgadtan beszélni, hogy megnyugodj. És igen, bizonyos helyzetekben erőt kell venned magadon és bent tartani mindent, például ha kötözködni akarsz. Ember vagy, tudsz uralkodni az érzéseiden és kell is, különben időről-időre tönkre fognak menni emiatt a kapcsolataid. Elhiszem, hogy nehéz elnyomni, de néha ez kell.:( Ha ezt túl nehéznek érzed, akkor nem szégyen segítséget kérned egy pszichológustól.
Szerintem egyetlen jó tanács van ebben a helyzetben: várj! Ha megbánta, vissza fog jönni, ha meg nem, akkor tehetsz bármit, nem fogod tudni meggyőzni.
"Ő már egy ideje mondta hogy nem szerelmes belém"
Ezért kell elengedned. Ő már nem szeret téged. Ne erőltesd és ne akarj olyan ember mellett maradni, aki csak megelégszik veled. Tudod mi lesz? Veled van. Főzöl, mosod a ruháit, takarítasz rá, szexelsz vele, mindent megadsz neki. Aztán jön valaki akibe majd szerelmes lesz és pillanatok alatt ott fog hagyni érte. Szamár vagy jelenleg neki, mert hát nincsen más. Legalább van egy ingyen lyuk, még ha nem is szereti. Jobban fog fájni ez a verzió, mintha most hagynád ezt az egészet. Te is megérdemelsz egy olyan embert, aki őszintén szeret téged. Ne elégedj meg azzal amit ő adott neked.
Ugye tudod, hogy ha nem bízol senkiben, azt nem a következő kapcsolatodon kell bevasalnod? Menj el pszichológushoz, ne cseszd el az összes kapcsolatodat.
Szerintem ha még cseverészik veled, az azért van, mert nem jut minden ujjára nő, és téged még könnyen beránthat majd szexelni, ha pár hete hiánya van... szerintem zárd le és kezdj új életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!