Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat a barátom? Semmit sem tudok...
A barátommal múlthónapban találkoztam először
Aztán minden nap találkoztunk
Majd össze is jöttünk
Most lennénk egy hónaposak...
De az a lényeg, hogy sokáig minden nap találkoztunk
Majd annyit dolgozott, hogy Messengeren beszéltünk csak...
Nem is nagyon találkoztunk
21. - én találkoztunk utoljára
Azóta valami megváltozott
Nem is ír, meg semmi
Így szépen le írtam neki, hogy miért nem ír, mi történt
Tettem - e valamit
Meg ilyenek
És csak, annyit írt, hogy majd szeretne velem erről beszélni személyesen...
És nem Messengeren
És én semmit sem értek
Nem történt semmi sem
21. - én minden rendben volt
Aztán csak én kerestem egyfolytában
Szóval muszáj voltam megkérdezni, hogy tettem - e valami rosszat
De csak személyesen mondaná el, hogy mi a baj
Múltkor megkérdeztem, hogy mikor tudnánk találkozni
Akkor azt írta, hogy nem tudja
És nem tudom, hogy mit csináljak
Hogy mire gondoljak
Mert nagyon szeretem őt...
Valószínűleg te nem tettél semmit.
Lehet hogy valakitől valami olyat hallot rólad, vagy ő csalt meg.
Lehet, hogy ő nem érezte azt, amit te.
Voltam így én is, egy szimpatikus sráccal találkoztam párszor, többször beszélgettünk akkor még msn-en, de hiába volt szimpi, nem éreztem azt a pluszt, azt a vonzódást, amit kellene. Ezt elmondtam neki, sokáig haragudott rám, iskolában mindig követett, pletykákat indított rólam, pedig soha nem ártottam neki. Adtam neki egy esélyt, mert szimpi volt, de ennyi.
Volt egy fordított eset is, akkor én ugyanúgy jártam, mint te. Rengeteget beszéltünk neten, bár a közös hang nem annyira volt meg, de tetszettünk egymásnak. Elmentünk egy randira, kicsit uncsi volt bevallom. Ezután viszont suliban került, neten mindig azt írta, h nem ér rá, most összejöttek neki a dolgok stb. Majd valakitől hallottam, hogy találkozott egy másik lánnyal közben... Ekkor ráírtam, megmondtam a magamét, hogy milyen szemét húzás volt ez, de ennyiben is maradt a dolog.
Ekkor 15 voltam, fiatal ezek normális dolgok.
Pár ilyen eset és randi után teljesen véletlenül találkoztam a nagy Ő-vel, akivel 11 éve együtt vagyunk és egyszerűen minden szuper :)
Szóval bármit is fog mondani, fogadd el, lesz majd jobb is.
Ő mindig is azt mondta, hogy szeret
És éreztem is rajta
Eddig az összes srác közül őt szeretem a legjobban
Nem tudom, hogy miért
Ő olyan tökéletes, legalábbis nekem
Csak meg kéne vele beszélnem ezt a helyzetet...
Sokat beszéltem erről a dologról az unokatesómmal
Sokat segített
Csak most már a srácnak, rá kéne érnie végre egy talira....
Én ezt nem bírnám 😬
Vagy leírja, vagy felhív, vagy kerítsen időt rád. És pont. Ennek olyan halogatás szaga van, hogy hátha ennyiben marad az egész. Vagy fél elmondani valamit amivel megbánthat. Szerintem ne adj neki túl sok időt mert élni fog vele. Addig fogja húzni amíg tudja. Aztán ha valamiképp mégsem nagy dolog, nem ez lesz az utolsó ilyen alkalom. Ha valaki fontos nekem azzal beszélni fogok 10 percet 3 esküvő és 2 keresztelő között is. Nincs olyan hogy lefekvés előtt ne lenne pár perce..
(De azt ígérd meg magadnak, hogyha most átver és szemét veled, akkor annyira tisztelni fogod magad hogy elküldöd oda ahol eddig töltötte az idejét és ne foglalkozz vele többet. )
Tegnap beszéltem vele
Azt mondta, hogy alkalmatlan egy kapcsolatra
Mert depressziós és mostanában senkivel sem beszélt
Nem csak velem volt ilyen
És nem tudja, hogy most mi legyen
Én segítenék neki akármiben...
Örülj neki, hogy nem öltél bele több időt.
Kívánj neki sok szerencsét és engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!