Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggasztó lehet, ha egy -elvileg- kapcsolatban élő nő egyedülálló pasikat igazol vissza Facebookon?
Figyelt kérdés
júl. 30. 01:27
1/9 anonim válasza:
Megint a szokásos, kifejtés nélküli kérdés.
Ha azért igazolja vissza azokat a férfiakat, mert tényleg ismeri őket, akkor semmi gond.
Ha nem, akkor kinek lenne aggasztó? A férfiaknak semmiképp.
2/9 anonim válasza:
Kiket?? Kollégák, társaság által megismert új arcok, ebben semmi aggasztó nincs. Ha napi szinten több új férfi ismerőse van akiket látszólag nem is ismerhetne sehonnan, az esetleg lehet furcsa.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez elég gyerekes féltékenység.
4/9 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Én kapcsolatban élek, valamiért az utóbbi időben felpörgött a facebook profilom, pedig nem osztok meg szinte semmit. Évek óta szinte csak néhány rokonom volt az ismerőseim listáján. Az utóbbi egy hónapban viszont kb naponta 5 ismerősnek jelölésem jön. Vissza szoktam igazolni őket, mert mindegyik gyerekkori ismerős, volt osztálytárs, barátokkal közös ismerős. Összesen két alkalommal fordult elő, hogy férfi direkt ismerkedési szándékkal jelölt be, nekik mondtam, hogy nem vagyok nyitott. Ezzel nem értem mi baj lenne, párom is tud róla és semmilyen szinten nem zavarja.
5/9 anonim válasza:
Miért lenne aggasztó? Nős pasival is dughat. Én inkább azokkal szoktam.
6/9 anonim válasza:
Ez is csak akkor aggasztó, ha férfi csinálja.
7/9 anonim válasza:
Ahogy a többiek írták, attól függ.
Engem is sokan bejelölnek, akiket vissza is igazolok, olyanok, akikről nem is tudom, hogy ki az. Annyi, hogy érdeklődési körömnek köszönhetően kiterjedt ismeretségi hálózat van. Sokakkal csak látásból ismerjük egymást, vagy egyik emlékszik a másikra, de vissza már nem. Bár hozzá tartozik, hogy azért azt megnézem, hogy van-e közös ismerős és csak úgy igazolom vissza.
8/9 anonim válasza:
Azt furcsalnam hogy miert bem noi baratokat gyujt.. gyanus ha valaki csak a ferfiakat gyujti. Hogy legyen a,b,cd,efstb terv mindig..
9/9 anonim válasza:
Aggasztó, ha nem ismeri a férfiakat, akiket visszaigazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!