Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire engedtek a párotoknak ilyen időt, vagy hogy vagytok megállapodva?
Takarítottad volna addig a konyhát 🤷♀️
Nem tudom, szerintem alap, hogy mindkét félnek van "szabadideje", amíg ő takarított és trécselt, te is nyugodtan elfoglalhattad volna magad. Mi húgommal csinálunk ilyen több órás "programokat" miközben mindenki végzi a maga feladatát otthon. Nem látok benne kivetni valót.
Meg van engedve neki, hogy takarítson.
Ha két órát eltölt a fürdőszobával az is az ő dolga.
Jó, hogy ne síri csendben takarítson, mert téged zavar.
Az eszedbe se jutott, hogy segíteni kellett volna neki, és akkor nem csesz el 2 órát erre a szabadidejéből.
Miért? Te nem szoktál telefonálni, miközben bármi mást csinálsz?
Nekem is van bluetooth-os fülesem, volt, h főzés közben egyik fülemben bent volt és élőben beszéltem a nővel, aki úton volt haza. Sztem ez normális dolog.....
2 óra nekem soknak tűnik fszobára, mekkora az a fszoba?
Én mondjuk a nemtelefonálók táborában vagyok,sose telóznék 2 órát de 10percet se 😂😂😂
Csak ami hivatalos meg muszáj. Mindenkivel irogatok ha van idő - aztán válaszolok mikor tudok.
De min vagy kiakadva? Nem derült ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!