Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem volt velem figyelmes?

Figyelt kérdés

Szexelni kezdtünk, és a gumi csípett, amit a barátom vett. Illatosított volt, amit nem szeretek. Mondtam neki hogy éget, de nem érdekelte. Fogta a karomat, nem engedte hogy leszálljak róla, míg ő el nem megy.

Azt mondta nem érti mit nyávogok mindig, mikor sok mindent vesz nekem. En meg úgy érzem nem figyelt rám.

júl. 27. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Az igen.

Jól tudsz választani.

júl. 27. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Tartsa a picsáját, az a dóga! :D

Remélem nem állsz vele szóba többet, mert hogy feljelenteni nem fogod abban biztos vagyok...

júl. 27. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Csak gratulálni tudok a párválasztáshoz.
júl. 27. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Most miért mondod, hogy nem figyelt rád? Hallotta, mit mondtál, válaszolt is rá. Ha nem figyelt volna azt sem tudta volna, mit mondtál. Jól látom ugye, nem a volt(!) barátod?
júl. 27. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

Kivertem volna a fogát!

Mondjuk velem ezért nem is csinálja meg ezt egyik sem!

Egyszer lelöktem magamról, koppant a parkettán a hülyegyerek.

júl. 27. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Idiottakkal kezdesz, te is meg az 5-os is. Az ilyen palikat mar joval elobb ki lehet szurni, hogy gazos.
júl. 27. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt, de meglepne, ha ez lett volna az első alkalom, amikor kifejezésre juttatja valami módon, hogy nem számítanak az érzéseid, és nem vagy egyenrangú fél ebben a kapcsolatban.
júl. 27. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

"Fogta a karomat, nem engedte hogy leszálljak róla, míg ő el nem megy.

Azt mondta nem érti mit nyávogok mindig, mikor sok mindent vesz nekem."

Akkor döntsd el szerintem, hogy anyagiakkal lehet nálad kompenzálni, hogy maszturbál a testeddel kölcsönös örömszerzés helyett.

júl. 27. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
És ilyeneknek van nőjük! Mert gondolom magas, jóképű, izmos a pasi....
júl. 27. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!