Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mások is pisiltek a zuhanyzóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is pisiltek a zuhanyzóban/zuhanyzás közben?

Figyelt kérdés

Párom szerint ez nem etikus, de ha rámjön hogy pisilni kell, szálljak ki a zuhanyzóból?

Ti hogy vagytok ezzel?

24/N

júl. 27. 10:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
júl. 27. 11:06
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem sok ember csinálja, több, mint amennyiben beismerik ;)

Van valami szabadságérzése a dolognak. Vendégségben azért nem illik...

júl. 27. 11:07
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én gond nélkül. Leviszi a víz.
júl. 27. 11:13
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam. N
júl. 27. 11:40
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Én is szoktam néha. Amikor a víz miatt rám jön és pont tiszta vagyok (:D) akkor nem megyek ki csuromvizesen a zuhanyzóból, a víz leviszi és mégegyszer lemosom magam (:D).
júl. 27. 11:49
 6/24 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem mindenki szokta.

Sot volt valami mozgalom is erre h zuhanyzas elott nem menj el pisilni a wc-re mert igy takarekoskodaz a vizzel. Ki is szamoltak h 365x9l viz az kicsit tobb mint 3m3 vizet sporolsz.

júl. 27. 11:49
 7/24 anonim ***** válasza:
58%
Ha mások zuhanyzása közben pisilsz a zuhanyzóba, úgy nem gáz. Csibészes, tökös dolog.
júl. 27. 11:51
 8/24 anonim ***** válasza:
93%

Most azt találták ki, hogy káros, mert beépül, mint inger. Azaz a víz érintése vagy csobogás bárhol beindíthatja a vizelési reflexet, és emiatt feleslegesen kell pisilni menned egy olyan helyen, ahol esetleg kellemetlen lenne (mondjuk egy belvárosi szökőkútnál, avgy ilyesmi)

Amúgy nekem az is jó, ha esetleg együtt zuhanyzáskor egyszerre pisilunk a tusolóba. Nekem nem ügy.

júl. 27. 11:53
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam, de szerintem is elég általános jelenség, csak ciki beismerni. ;)

F

júl. 27. 11:58
 10/24 anonim ***** válasza:
31%

Ez számomra gusztustalan szokás - én inkább tényleg letörülközök, és kimegyek mosdóba, mintsem kádba könnyítsek magamon. Főleg úgy, hogy ha jól értem, mással élsz együtt vagy legalább is gyakran van nálad. Egyáltalán nem higiénikus!

31f

júl. 27. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!