Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod ahol manipulált a párod?
Az őzike szem, meg imádok hozzád érni meg szeretlek stb.
Ezzel nincs baj alap esetben.
De a gond ott van hogy az én kéréseim ami nekem fontos igazán nincs figyelve rá.
Vagy amit neki lehet nekem nem,például tv műsor közben amit néz ha mondok valamit felháborodik hogy nem igaz hogy beszélni kell, maximum reklám alatt, viszont ha én nézek valamit ő simán mellettem nézi hangosan telon a videókat.
A bótos csávó történetének újabb fejezete…
Az igazi manipulátor te magad vagy az életetekben. Most csak kezded visszakapni tőle a sok bántást.
Az én puncica feleségem jól manipulál engem. Éveken át amíg síelést oktattam, addig a szeretőit hozta fel a lakásomba. Nem vettem észre mert csak egy béta hím vagyok sok pénzzel. Amikor lebukott nem dobtam ki , mert más nő nem fogadna el az impotenciámmal.
Parmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!