Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván engem a feleségem?
Benne vagyunk a korban már, én 69 esztendős vagyok, a feleségem 64, és már 20 éve, hogy megszűnt számunkra a szex.
Egyáltalán nem kíván, hallani nem akar erről.
Pedig én úgy szeretem még mindig, gyönyörű szép asszony és kívánom nagyon, de nem hajlandó velem együtt huncutkodni, élvezkedni.
Mivel tudnám egy kicsit visszarepíteni a szép időkre, amikor még együtt szórakoztunk az ágyban? Mivel tudnám rávenni?
69 esztendős vagyok, de koromhoz képest jól tartom magam, és Ő is!
Bármilyen jó, bevált tippeket elfogadok, meghallgatok!
Hallani se akar a szexről, ő ezt már nem élvezi azt mondja.
Ideges lesz, ha erről beszélünk.
Egyáltalán nem akar szexelni, még csak kiverni sem.
Egyértelműen nem tudsz már itt mit tenni sajnos.
20 évig nem volt probléma, de most hirtelen az?
Leirtad, hogy mi a véleménye erről, innentől, ha felhozod neki csak meg jobban felidegesítette majd. Vagy maradsz vele és elfogadod a helyzetet vagy pedig elvalsz és keresel olyat, aki ennyi idősen is aktív szexuális életet élne.
Én nőként irom, hogy tényleg nem értem miért írja szinte mindenki, hogy a ffi szar az ágyban ha a nő nem akar szexelni már.
A nő akkor sem akar szexelni, ha már nincs meg az a vonzalom- szeretet, ami korábban. Saját tapasztalat. Volt olyan kapcsolatom, ahol jó ha évi 2x volt szex, mert már nem tudtam felnézni se rá, nem szerettem, úgy meg nem megy.
Most meg a heti 3 is kevés. Imádom a párom, mindent megtesz, hogy felnézzek rá, maximálisan jól működünk minden téren.
Az hogy nincs stex, az már vminek az okozata, nem egyik napról a másikra megy és nem az ágyban kezdődnek a gondok, ez biztos.
7: "nem értem miért írja szinte mindenki, hogy a ffi szar az ágyban ha a nő nem akar szexelni már"
EGY válaszóló SE írta ez!!! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!