Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak hétvégén van energiám szexelni vele, ezt egy pasi elnézi? /N
Hajnalban kelek, sokat utazom, otthon még főzni vacsorát, stb. én hétköznap befordulok az ágyba.
Egyszerűen nincs energiám szexelni. 20 on éves vagyok.
Vagy lépjek ki a kapcsolatból, mert úgyis félre fog...
A munkahelyem jól fizet és szeretem is. A pasit is szeretem.
Kérdezd meg tőle, mert csak így tudhatod meg, mit gondol. Nálunk ugyanez a helyzet.
N
Nekem semmi gond nem lenne ebből, heti egy-kettővel teljesen jól ellennék.
Nyilván ez személyfüggő, mondd neki, hogy ne haragudjon, de hétköznap nagyon fáradt vagy, és kérdezd meg, hogy zavarja-e a dolog. Ha tényleg szeret, megérti a dolgot, nem csinál ebből ügyet, meg lehet, hogy neki is bőven oké így.
Nem olyan kérdések ezek, amiről ne lehetne beszélni - értelmes emberek között, egy jó kapcsolatban mindenről lehet beszélni.
F
Mondhatnám van, akinél működik, van akinél nem.
Én anno 20 as éveimben nem így működtem, de attól még nincs kizárva, de a legjobb, ha beszéltek róla.
Figyelj, a dolgozó emberek nagy része így él. Munka, utazás,házimunka és eltelt a nap. Ezen én már nem is idegesítem magamat. Akkor volt több szabadidőm, amikor 12 óráztam, most ezt gyerek mellett nem tudom megtenni.
Esténként lazuljatok együtt, pl közös fürdés, egy üveg bor, egy film összebújva.
A megcsalásról meg annyit, ha meg akar csalni akkor is meg fog, ha minden nap 2X szexeltek. Ne agyalj ezen.
Ha huszonévesen ennyire nincs energiád kefélni, mi lesz 40 évesen? Évi két szex?
Szerintem nem a pasit kéne lecserélned, hanem a munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!