Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érdeklem, vagy csak félénk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdeklem, vagy csak félénk?

Figyelt kérdés
Van egy fiú (16) aki nagyon teccik. Én 13 vagyok ( nem szeretném 100-szor meghallgatni, hogy inkább barbizzak). Egyszer találkoztunk, nagyobb társaságban, 3 napot töltöttünk ott, de nem nagyon sikerült megismernem,mégis folyton rá gondolok. Szerintetek, ha legközelebb találkozunk, próbálkozzam be nála, vagy várjak, hogy ő kezdeményezzen? Lehet, hogy teccem neki csak nem mert kezdeményezni? Amúgy nagyon kedves velem, tehát nem kizárt, hogy bejövök neki. Ha szerintetek kezdeményezzek, akkor azt hogy tegyem?
2010. nov. 1. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
inkább barbizzál
2010. nov. 1. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kezdeményezz, csak légy vele kedves, mosolygós.

Tényleg még eléggé fitalka vagy, dehát ennyi idősen is be lehet zsongani.

Bízd rá a dolgokat.

21/L

2010. nov. 1. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:

hagyd meg plátóinak abbol gyerek még nem született. am is a 16 éves fiuk szted mit akarnak? ... azt ... na jo az idősebbek is általában, csak azok azér kicsit komolyabbak, és van már köztük aki figyelmes és nem csak arra megy. de az ilyen fiuk 16 évesen még nem fognak lépni, előbb meg kell érniük. ez biztos. aki 16 évesen rád akar mászni az szószerint csak rád akar mászni. evvan

21/f

2010. nov. 12. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi , főleg az uccsónak. :)
2010. nov. 12. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:

12:31 -es jol mondta,hogy hagyd ra,hogy o kezdemenyezzen,viszont probalj hozza minel kozelebb kerulni,a bizalmaba ferkozni,beszelgess vele,kozeledj hozza.hisz nem biztos hogy eszrvett.

Remelem segitettem

17 F

2010. nov. 12. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Baby born baby born! tálálá-lá-lá-lá
2010. nov. 12. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne kezdeményezz, érj meg előbb és tanulj meg írni: tetszik.
2010. nov. 12. 23:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tetszik-nek kell írni, de szeretem két c-vel írni :) Amúgy meg ötös a helyesírásom. :)
2010. nov. 13. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!