Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha 1 millió forinto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha 1 millió forintot befektettél egy vállalkozásba, majd megismerkednél egy nővel aki egy idő után azt mondaná, hogy választanod kell vagy a vállalkozásod vagy ő?

Figyelt kérdés
júl. 23. 06:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Pedig az az igazság, hogy ebben van realitás. Nyilván nem akar együtt lenni szexmunkással. Ilyen esetben már alapvetően ismerkedés előtt kell feltenni a kérdést, hogy melyik maradjon az életben. Egy híres domina is megmondta, hogy egyszer el fog jönni nála ez a pont és most ezért nem keres.
júl. 23. 09:17
 12/20 A kérdező kommentje:

Igen én is megértem mindkét oldalt.

Tehát akkor az lett volna a jó megoldás, hogy rögtön a legeslegelején megmondani?

De megis mikor? mert ugye nem derült ki egyből hogy ebből lehet valami...

júl. 23. 09:18
 13/20 anonim ***** válasza:
És te vagy aki pasikat kínoz? Meleg vagy? Mert szerintem női kereslet azért nincsen akkora, de lehet tévedek. Mert ha pasikkal csinálod és nem vagy meleg csak munka akkor miért zavarja?
júl. 23. 11:29
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem én pl. anyagbeszerző vagyok.

Anyag alatt nem fröccsenő anyagra kell gondolni.

Meg szervező, bérlő, ilyesmi.

Idővel ingatlantulajdonos.

júl. 23. 11:49
 15/20 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább ideológiai kifogásai vannak hogy finoman és szakszerűtlenül fogalmazzak.

Esetleg erkölcsi, vallási megfontolásból emel kifogásokat.

A fő gond az volt hogy a szavam a vágott és nem hagyta hogy végig mondjam, én pedig nem szeretek magyarázkodni, győzködni valakit pedig végképp nem.

júl. 23. 11:51
 16/20 A kérdező kommentje:

* szavakba vágott.

Ilyenmitől viszont én szoktam kiakadni.

Még pl. értelmi szerző vagyok.

Én vagyok az pl. aki az asztalra csap és a domináknak megparancsolta hogy most aztán csönd legyen. Van gond ebből is nem egyszer.

júl. 23. 11:52
 17/20 A kérdező kommentje:
* szavamba vágott. Na, már írni se tudok.
júl. 23. 11:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Akármi is a vállalkozásod, most nem azért, de ki ő, hogy ultimátumot adjon neked? Főleg az ismerkedés szakaszában? Még jó, hogy a csajt meneszteném, pedig én is nő vagyok, de ha egy pasi állna elém ezzel a dumával, meg se hallgatná, hogy mit csinálok, csak egyből elfordulna, hogy ezt vagy azonnal abbahagyom, vagy ő megy, akkor menjen is isten hírével. Nyilván aki pár nap/hét/hónap ismerkedés után ilyen kontrollmániás, az később is ilyen lesz, és még több dologban is.

Amúgy szerintem ezt érdemes akkor tisztázni, amikor ismerkedés alatt, gyanítom viszonylag hamar, felmerül az "és mivel foglalkozol..?" kérdés. Vállalkozó vagy, egy szexshopot üzemeltetsz. Ha neki ez sok, akkor már itt elköszönhettek és nem kell több időt pazarolnotok egymásra, ha meg belefér, akkor hajrá.

júl. 23. 12:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben amit írsz pedig semmi kifogása nem lehetne, hisz nem is veszel részt konkrétan a történésben. Csak pénzt keresel vele. Így nem tudok mást mondani, küld a francba. Semmi köze hozzá amúgy sem de így még nem is nagyon van mit kifogásolni.. Illetve hát persze, mindenki azt kifogásol amit akar de neked pedig nem kell ezzel foglalkozni.
júl. 23. 13:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Annyiban igaza van hogy az hogy most ép nem veszek részt benne valóban változhat. Ha az üzlet úgy kívánja nyilván nem hagyom veszni át addig befektetett munkát pénzt ha erre kerül sor. Fanyalogva ugyan de lehet hogy lesz olyan hogy megteszek húzósabb dolgokat is ha kell.
júl. 23. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!