Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én gondolom túl? Nagyon magam alatt vagyok !!
Sziasztok 9 éve vagyok a parommal közos lakásunkba 5 éve élünk vannak gyerekeink. A párom imadja őket és engem is ugyan ugy mint legelején aranyos kedves segítőkész mindentbe oda teszi magát mint a legelején
Rengeteget dolgozik (hétvégén is) . Én a kisebbikemmel itton vagyok. Mikor dolgoztam ő mindig azt akarta hagyam ott mert ő annak a híve hogy a feleség az otthon legyen végezze nőként a dolgát ne dolgozzon. Lassan teljesen kész a házunk az ő jóvoltából kitartó munkájából.
Most kocsi vásàrlást elött állunk nekem már volt nevemen rengeteg auto ezert bonusba biztosítanal sokkal olcsobban kijöttünk volna. De ő nem értetett egyet .Azt mondta inkább fizett többet de ez akkor is az ő nevén lessz. Nekem ez tőle nagyon fura én csak jót akartam magunknak .Nekem úgy jött le mintha elöre gondolkozna hogy ha szét megyünk legalabb anyija legyen. Nekem akarta az autot ovi/suli miatt eleg messze van tölünk . Akkor nem mindegy kinek a nevén lenne ugyis én használnám. Ezert fura az egész. Viszont semmi jele hogy nem velem tervezné most csinaltatunk klimat új bútorokat vettünk stb.. Mikor megkérdeztem töle higy mi a baj annyi volt a valász én mindent túl gondolok és a hülyeségen agyalok... neki ezzel semmi hátsó szándéka nem volt ő nekünk akart jót .
Még nem volt egyébként autón mind a kettönknek jogsija van mindig kölcsön kérünk ha megyünk valahová!!
Köszi ha elmondod a véleményed
30N
Túlgondolod.
Nézd az ő szemszögéből! Eddig a lakásért és értetek dolgozott. Szeretné, ha kivételesen valami az övé lenne, amiért keményen megdolgozott.
Az én férjem vett egy Volvot, 90% én vezetem, munkába járok és hordom vele a gyerekeket, de az ő nevén van.
Én keresek havi 400-at, ő a többszörösét. Meg sem fordult a fejemben, hogy az én nevemre kellene iratni.
Persze mielott a kerdest feltettem elosszor ot kerdeztem
Valasza az volt hogy nagyon rosszat gondolok rola ha ilyen a fejembe megfordul ha ugyis lenne hogy szet mennenk amire ok nincs . Az autot akkor is itt hagyna nekunk... es hsgyam ezzel a szarsaggal mert feleselegesen nem fog magyarazkodni ehez tul faradt. Agyaljak a hulyesegen ha vsn erom.
Igen tudom.. eddig ketsegtelenul biztam benne. Es eddig nem ellenkeztem nem akarta dolgozzak faradjak nem dolgoztam . Es kerdeztem most igy velekedsz errol az volt a valasz amig o az eszet tudja mindig ez lessz a kerese.
Mar nem lessz igy. Hatarozottab leszek ebben a temaban es dolgozni fogok hianyzik a munka . Most kezdi az ovit iden a kicsi mit fogom itthon 4 oraig csinalni!
Ritka egyszerű emberek vagytok, már bocsánat 😃
Szóval közösen szerzett vagyon az ingóságokra is vonatkozik. Nyilván egy autót nem lehet megfelezni, így válás esetén egyikőtöknek kompenzálnia kell a másikat a többi közösen szerzett vagyonból.
Vagy biztos vannak egyéb megoldások is, le is lehet mondani, ez megbeszélés kérdése igazá. A lényeg az, hogy válás esetén vagy nálad lesz az autó, vagy fogsz tudni venni egy autót ígyis-úgyis
Tehát már az alapfelvetés hülyeség...
Szerintem nem gondolod túl, tényleg nagyon fura. Én is erre gondolnék azonnal, ha velem történne.
Simán lehet hogy igazad van, de az is lehet hogy csak férfi büszkesèg. Mennyire vagy jo emberismero? Frusztráló lehet a helyzet mert Ezt ciki megkérdezni, mi van ha megsértôdik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!