Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én gondolom túl? Nagyon magam alatt vagyok !!
Sziasztok 9 éve vagyok a parommal közos lakásunkba 5 éve élünk vannak gyerekeink. A párom imadja őket és engem is ugyan ugy mint legelején aranyos kedves segítőkész mindentbe oda teszi magát mint a legelején
Rengeteget dolgozik (hétvégén is) . Én a kisebbikemmel itton vagyok. Mikor dolgoztam ő mindig azt akarta hagyam ott mert ő annak a híve hogy a feleség az otthon legyen végezze nőként a dolgát ne dolgozzon. Lassan teljesen kész a házunk az ő jóvoltából kitartó munkájából.
Most kocsi vásàrlást elött állunk nekem már volt nevemen rengeteg auto ezert bonusba biztosítanal sokkal olcsobban kijöttünk volna. De ő nem értetett egyet .Azt mondta inkább fizett többet de ez akkor is az ő nevén lessz. Nekem ez tőle nagyon fura én csak jót akartam magunknak .Nekem úgy jött le mintha elöre gondolkozna hogy ha szét megyünk legalabb anyija legyen. Nekem akarta az autot ovi/suli miatt eleg messze van tölünk . Akkor nem mindegy kinek a nevén lenne ugyis én használnám. Ezert fura az egész. Viszont semmi jele hogy nem velem tervezné most csinaltatunk klimat új bútorokat vettünk stb.. Mikor megkérdeztem töle higy mi a baj annyi volt a valász én mindent túl gondolok és a hülyeségen agyalok... neki ezzel semmi hátsó szándéka nem volt ő nekünk akart jót .
Még nem volt egyébként autón mind a kettönknek jogsija van mindig kölcsön kérünk ha megyünk valahová!!
Köszi ha elmondod a véleményed
30N
Házasságban mindegy, minden feleződik, ha közben szereztétek. Nem nagyon tud előre menekülni, kivéve, ha örökségből lett az autó meg ilyenek. Ez hosszú jogi duma lenne.
Jól teszed, ha nem hagyod, hogy eltartson. Sosem szabad hagyni. De te ismered. Te tudod, lehet-e hátsó szándéka. Nekem ebből az jön le, hogy van neki.
Elég furcsán hangzik valóban.
Házasok vagytok vagy élettársak?
Azért nem gondolnám túl, lehet tényleg csak annyi van benne, hogy szeretné ha ez most az ő nevén lenne mert neki még nem volt. Néha nekem is akadtak olyan rigolyáim amik többe kerültek, de én akkor is úgy akartam és kifizettem mindenféle különösebb ok nélkül. Szóval ha semmi más ok vagy jel nincs arra, hogy másfele tervez emiatt ne kezdj el kombinálni.
Egyébként ha hülyeséget mondok javítsatok ki, de a kocsi ha az ő nevére kerül, de te lennél az üzembentartó, akkor a biztosítást te kötöd, így téged vesznek figyelembe. Így neki is megvan a feeling hogy az ő nevén van, és spóroltok is. 34/F
Sztem olyasmi lehet a háttérben, h nem akarja a felesége autóját vezetni. Olyan értelemben, h ez amolyan férfi dolog. Férfinak saját autó, nem az asszonyét hajtja. Mondjuk, attól is függ, milyen autó... de, sztem, ez nem komoly dolog. Ahogy leírod, mindent értetek tesz, de neki is kell vmi, amit sajátjának mondhat és nem "valójában élettársam nevén van".
Nem agyalnám túl
Igen régota szeretett volna autot de első az ház ujitasa volt.
Gondoltam erre en ugye mert semmi jele mincs hogy szet akarna menni hogy na most neki a neven van az autó ez most milyen szuper. Nem tudom.. 3 napja nem beszélünk még ilyen sem történt . Annyira ketsegbe vagyok esve. Olyan szepen elunk. Es olyan mintha o erzne magat megsertve.. en gyerek szobaba is at cuccoltam .
Bocsi a helytelen irasert nincs ekezetem . Probalom de ossze vissza nyomkalok. Hat lehet ilyen pasis gondolkozas ez ez is megfordult a fejembe mar mindent . Olyan feszult vagyok azert irtam ki magambol .
Nagyon nem akarom a gyerekek ebbol picit is erezhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!