Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? Nagyon szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Nagyon szeretek egy férfit, számomra ö az igazi, odaadnám érte az életem. Van egy másik pasi, aki nagyon akar engem, nagyon gazdag, fiatal és jóképü, de engem nem érdekel. A családom zsarol, mert én kitartok a barátom mellett.

Figyelt kérdés
Csak megerösítést szeretnék kapni. nagyon fáj, hogy a családom ilyen választás elé állít, azt mondják, ha nem a gazdagot választom, hanem a barátomat, akkor a jövöben mindenféle támogatást megtagadnak, nem akarják látni a barátom, a házunkba már most se engedik be. Hamarosan költözöm el, de nagyon fáj az egész... A barátom tudja az egészet, engem sajnál, de a családomra nem haragszik. Èn öt választom, bármi lesz is. De mit csináljak a családommal??? pl jön a karácsony, az új lakásomban rendeznék jó kis karácsonyi partit, ahova meghívnám a családom, de nem fognak eljönni a barátom miatt. Aki egyébként okos, müvelt, udvarias, csak a származása nem tetszik anyáméknak...
2010. nov. 1. 10:38
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini.
2010. nov. 2. 22:43
 12/31 anonim ***** válasza:
2%

Kedves Kérdező!

Nem tudom, neked mi a bajod a gazdag és jóképű fiúval??!

Örülnöd kéne, hogy egy ilyen lehetőség egyáltalán felkínálkozott az életedben!!! Helyes is és gazdag...:)

Én egy percig nem gondolkodnék:) Nem kell majd egész életedben dolgozni, és mindent megtesz érted!! Egy nőnek nincs túl sok kitörési lehetősége mindent meg kell ragadni!! Ezt az alkalmat is:) Válaszd a gazdagot!!

Hidd el eltelik egy pár év és nagyon bánni fogod majd, ha esetleg nem így döntesz... A szerelem elmúlik egy idő után,de az anyagi biztonságra örökké szükséged lehet!!

21/L

2011. dec. 11. 11:44
 13/31 A kérdező kommentje:

Jézusom! Ha mindennél többre tartanám a pénzt, akkor már dubaibaan nyomulnék! De nem, nekem a pénz nem minden, habár igaz tény és való, de nem tudnék hozzáérni meg élni egy férfival akibe nem vagyok szerelmes, vagy nem szeretem, meg aki egyáltalán nem vonz sehogy se!

A kérdést anyámék miatt tettem fel mert jöttek nekem azzal, amivel te, hogy majd megbánom, hogy nem a pénzest választottam. Amúgy a kérdés régi, és azóta eltelt egy kis idö. A pénzest szépen elhajtottam, azzal vagyok akibe szerelmes voltam a kérdés kiírásakor is. A családom még mindig zsarol, de én lesz@rom mert az én döntésem, az én életem, és nem vagyok már gyerek. ha nekik az kell, hogy nem találkoznak majd az unokájukkal meg nem lesznek közös családi ünnepségek, akkor ám, legyen.

2011. dec. 13. 14:44
 14/31 A kérdező kommentje:
*habár igaz tény és való, hogy fontos a pénz is, de nem tudnék csak a pénz miatt valakivel lenni
2011. dec. 13. 14:45
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
#12 egy s[e]ggfej. Nem az 1500as éveket éljük már, mikor a nők rá kényszerültek akaszkodni egy minél pénzesebb csávóra, kiszipolyozva őt. Manapság bárkiből lehet önfenntartó. Kérdező, te döntöttél helyesen.
2012. aug. 8. 17:36
 16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerösitest!! :)
2012. aug. 11. 10:13
 17/31 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2013. febr. 9. 18:25
 18/31 A kérdező kommentje:

Azota is azzal vagyok, akit szeretek, a családom megértette, hogy nem szólhatnak bele SEMMIT, mert az elsö szónál ami rá vonatkozik és negatív, felöltözök és megyek és egy darabig nem megyek hozzajuk.

A gazdag csávó összeszedett egy szép lányt és látszólag boldogan élnek ök is.

2013. febr. 16. 08:46
 19/31 anonim ***** válasza:
Akkor jól döntöttél!
2013. febr. 16. 11:50
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
"nem akarják látni a barátom, a házunkba már most se engedik be." Talán van rá valami okuk. Őszinte leszek, a fentiek alaján egy elkényeztetett kis lotyónak tűnsz, aki marha öntudatos a nagy semmire, akit nem érdekel a pénz mert mindent megkapott a szüleitől. Le merném fogadni, hogy ma se dolgozol se te, se a "barátod", hanem a szüleid támogatásából éldegéltek mindketten. Gratulálok.
2013. márc. 3. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!