Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 14 év korkülönbség?
A párom és én köztem 20 év van!!!! Én 27, ő 47. Soha (!) nem fordult meg a fejemben, hogy ez sok-e? Ha már most ezen gondolkodsz, az gáz. Az azt jelenti, hogy nem igazán szereted, vagy vki külsős - akinek adsz a véleményére - elítél. Szerintem a gyerekkel még várjatok egy kicsit, tudod az ember lakva ismeri meg a másikat:) Még próbáljatok egy kicsit élni! Szerintem egy fickó 40 körül is ráér gyereket vállalni. Addig még van 6 évetek. Gondolj bele, milyen jó lesz, amikor 6 év múlva megszülöd a gyereket, és visszaemlékszel, hogy mennyi hülyeségen mentetek ketten együtt keresztül.
Nem a kor a lényeg! Hogy mások mit mondanak, az meg kit érdekel? Régen is voltak homokosok, házasságszédelgők, liliomtiprók, csalfa emberek, csak nem verték nagy dobra, és tilos volt róla beszélni.
Ezt a kérdést fel sem kellett volna rakni.Mindketten érett felnőtt emberek vagytok.Nincs semmi akadálya hogy ggyütt legyetek.A Korkülömbség csak akkor számítana ha még nem vagy 18.
A barátnőm anyja meg apja között 38 év korkülömbség van. :)
köztünk 12 év van, én 24 vagyok, ő 36. 2 éve volt az esküvőnk, 6 hetes kismama vagyok :) Imádom,és ő is engem. Az elején a környezet kicsit nehezen fogadta, de se engem, se őt nem érdekelte... szerettük egymást, és ha szeretsz valakit, akkor ezt vállalod.
Amúgy, én most vagyok egyetemista, soha nem zavarta a páromat, hogy én tanulok, ő pedig dolgozik :) Mondjuk ahhoz is szerencse kell, hogy kifogj egy ilyen imádnivaló embert, mint amilyen ő :)
ha szereted, és ha ő is szeret, akkor a korkülönbség nem számít.
Szerintem a nagyobb korkülönbség nem tud számítani, ha teljesen azonos hullámhosszon vagytok!:-)
Én 21/L vagyok és a legjobb barátom egy 35/F, és ő hiába idősebb nálam 14 évvel, mert ha összejövünk olyanok vagyunk, mint két kamasz barátnő!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!