Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok a 14 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 14 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 20 éves leszek nyáron(nő) ő meg 34 volt(férfi) karácsonykor. eggyütt élünk már 1 éve.Nagyon szeretjük egymást. Szerelemben élünk. Gyermeket is szeretnénk.
2008. jan. 9. 13:59
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

A párom és én köztem 20 év van!!!! Én 27, ő 47. Soha (!) nem fordult meg a fejemben, hogy ez sok-e? Ha már most ezen gondolkodsz, az gáz. Az azt jelenti, hogy nem igazán szereted, vagy vki külsős - akinek adsz a véleményére - elítél. Szerintem a gyerekkel még várjatok egy kicsit, tudod az ember lakva ismeri meg a másikat:) Még próbáljatok egy kicsit élni! Szerintem egy fickó 40 körül is ráér gyereket vállalni. Addig még van 6 évetek. Gondolj bele, milyen jó lesz, amikor 6 év múlva megszülöd a gyereket, és visszaemlékszel, hogy mennyi hülyeségen mentetek ketten együtt keresztül.

Nem a kor a lényeg! Hogy mások mit mondanak, az meg kit érdekel? Régen is voltak homokosok, házasságszédelgők, liliomtiprók, csalfa emberek, csak nem verték nagy dobra, és tilos volt róla beszélni.

2008. jan. 11. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést fel sem kellett volna rakni.Mindketten érett felnőtt emberek vagytok.Nincs semmi akadálya hogy ggyütt legyetek.A Korkülömbség csak akkor számítana ha még nem vagy 18.

A barátnőm anyja meg apja között 38 év korkülömbség van. :)

2008. jan. 13. 16:04
 13/16 anonim válasza:
77%
Köztem és a párom között 21 év van és több mint 11 éve élünk együtt.Én 18 éves voltam,amikor megismerkedtünk,ő 39.Azóta született három gyönyörű gyermekünk és eszünkbe sem jut,hogy mennyi korkülönbség van köztünk.Szerintem nem számít a korkülönbség,csak az hogy szeretitek egymást.Sok boldogságot kívánok nektek.
2008. jan. 16. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

köztünk 12 év van, én 24 vagyok, ő 36. 2 éve volt az esküvőnk, 6 hetes kismama vagyok :) Imádom,és ő is engem. Az elején a környezet kicsit nehezen fogadta, de se engem, se őt nem érdekelte... szerettük egymást, és ha szeretsz valakit, akkor ezt vállalod.

Amúgy, én most vagyok egyetemista, soha nem zavarta a páromat, hogy én tanulok, ő pedig dolgozik :) Mondjuk ahhoz is szerencse kell, hogy kifogj egy ilyen imádnivaló embert, mint amilyen ő :)

ha szereted, és ha ő is szeret, akkor a korkülönbség nem számít.

2009. aug. 19. 16:00
 15/16 anonim válasza:
100%

Szerintem a nagyobb korkülönbség nem tud számítani, ha teljesen azonos hullámhosszon vagytok!:-)

Én 21/L vagyok és a legjobb barátom egy 35/F, és ő hiába idősebb nálam 14 évvel, mert ha összejövünk olyanok vagyunk, mint két kamasz barátnő!:-)

2012. aug. 2. 21:30
 16/16 anonim válasza:
És még együtt vagytok?
2020. nov. 20. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!