Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 14 év korkülönbség?
Szia!
Én 25éves vagyok a pasim meg 45, és másfél éve élünk együtt.Én örülnék ha még csak 34 lenne:)
Nálatok szerintem semmi gond, még férfinál nem sok a 34 év, és gyereketek is lehet simán.
Sajnos az én pasimnak már van egy 20éves lánya meg egy 6 éves fia,úgyhogy nem tudom van-e esély arra hogy még akarjon gyereket,de szerintem a mának kell élni aztán majd alakul.
Nektek meg sok boldogságot,és nem sok a 14 év,vannak akik az érettebb férfiakat szeretik:)
Most éppen nem,de mi lesz ha változókorba léptek?Olyasmi,mint a tinádzser kor előtt el után.Pl te még csak titokban loptad el anyukád szempillaspirálját 12 évesen,amikor ő már 26 évesen komoly férfi volt.Eléggé elképzelhetetlen szakadék.
Mi ilyeneken jót szoktunk nevetni a párommal,pedig köztünk csak 7,5 év van.De attól még nagyon lehet szeretni.
Én 23 éves vagyok,a párom 34.
Soha nem érdekelt,hogy ő idősebb,eszembe se jut,nagyon összeillünk és ezt a pocakomban cseperedő 15 hetes babóca is bizonyítja.:)
Sok boldogságot!:)
ha már megkérdőjelezed,az jelenthet valamit,nem gondolod???
20évesen máris a gyerekvállalásra gondolsz??? és el tudnád képzelni,hogy már egész életedben vele legyél???
Nem sok a korkülönbség,de egy közös gyerekhez szerintem az. Szerintem ha szeretitek egymást,az nagyon jóó,és szeressétek tovább egymást,de a gyermekkel még vagy 2-3évet várjatok.
miért tetted fel a kérdést?
ha boldog vagy vele, akkor meg értelmetlennek tartom, hogy rákérdezz..
áldásom rátok!
Mivel e már felnőtt nő vagy, ez nem sok. Az együttélés során egymáshoz csiszolódok majd. Már bocsi érte, de te egy kicsit hozzáöregszel, ő meg majd hozzádfiatalodik. 2-3 év házasság után ha valakinek elárulod mennyi a korkülönbség köztetek, döbbenten mondja majd: Tényleg?? Nem is gondoltam.
Ha jó társ és megbízható, miért ne szülhetnél neki gyereket??? A párom nagymamaija 16 volt mikor a párjával összejöttek és 18 mikor az első gyereket szülte neki. És igen, már 20 évesen is megtalálhatod az igazit, aki mellett az életedet leéled. Szüleink, nagyszüleink idejében nem is merült fel ez a kérdés, akkor a házasság életre szóló döntés volt. No meg ez olyan dolog, hogy annak a pasinak érdemes gyeeket szülni aki megérdemli, aki jó apja lesz annak a kölyöknek. Ez nem korfüggő. 30 éves pasiból is lehet vacak apa ám. Az meg hogy a változó kor mit hoz majd?? Van pasi aki 60-70 évesen is fitt, és sajna van akit mondjuk 40 évesen ér betegség, baleset. Nem vagy biztosítva arról, hogy ha lecseréled egy most modjuk 22 évesre, az tovább marad egészséges, életerős melletted.
Az meg hogy mit mond a környezet, ne legyen fő döntési szempont. Nővérem egyetem alatt jött össze egy 10 évvel idősebb pasival. Csoporttársai körberöhögték vele. A 10 éves diplomatalálkozón kiderült, amelyik csaj legjobban röhögte, az összejött egy 17 !!!! évvel idősebb pasival, aki ráadásul se nősülni, se gyereket vállalni nem akar. Nővéreméknek meg azóta van 2 középiskolás gyerekük. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!