Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lenne az a problémája, ha egyetemi képzésre mennék tovább tanulni?
Nagyon negatív.
Nem akarja, hogy okosabb legyél, mert fél, hogy akkor lecseréled egy jobbra és sérti a férfiúi egóját.
46 éves nőként, anyaként nyelvet tanulok, szakmai képzéseken veszek részt- ez lenne a normális szellemi foglalkozásoknál: a holtig tanulás, fejlődés.
Aki nem ebbe az irányba visz, hátráltat, leszól, az nem szeret annyira téged…
Az meg miért evidens, hogy tiéd a házimunka meg a gyereknevelés egy az egyben? Megsúgom, mellette is lehet tanulni, sok kismama kezd az otthon töltött idő alatt új szakmát, szakot, nyelvet, hobbit, de még házias nőként nekem is bökné a csőröm ez a hozzáállás, hogy “vénasszony ne mááá, konyhában meg pelenka mellett a helyed”.
"hogy akarok majd így gyereket? Hogy fogom ellátni a háztartást? Hogy fogok majd főzni?"
Mondtál neki ilyeneket, hogy ezt akarod?
" amúgy se sikerülne nekem a nyelvvizsga, meg hogy az egyetem nekem túl nehéz lenne."
De kedves....
Butának tart.
Neki van nyelvvizsggája, diplomája?
A háztartást nem neked kell ellátni egyedül. A gyereket sem.
A párod nem támogat, hanem lehúz, leértékel és féltékeny, hogy neked lesz diplomád, neki nem.
Ez így elég szakításra érettnek hangzik, több szempontból is.
"Hogy fogom ellátni a háztartást?"
El kellene dönteni, hogy most akkor a párod, vagy a főnököd, és a te csak
a házvezetőnője vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!