Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lenne az a problémája,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lenne az a problémája, ha egyetemi képzésre mennék tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Párom szerint már túl késő így 33 évesen ilyenekbe belefogni, huszonévesen kellett volna. Meg hogy akarok majd így gyereket? Hogy fogom ellátni a háztartást? Hogy fogok majd főzni? Meg amúgy se sikerülne nekem a nyelvvizsga, meg hogy az egyetem nekem túl nehéz lenne.
júl. 18. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon negatív.

Nem akarja, hogy okosabb legyél, mert fél, hogy akkor lecseréled egy jobbra és sérti a férfiúi egóját.

júl. 18. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Lelki elnyomás. Ez a párod? Csak gratulálni tudok hozzá.
júl. 18. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

46 éves nőként, anyaként nyelvet tanulok, szakmai képzéseken veszek részt- ez lenne a normális szellemi foglalkozásoknál: a holtig tanulás, fejlődés.

Aki nem ebbe az irányba visz, hátráltat, leszól, az nem szeret annyira téged…

Az meg miért evidens, hogy tiéd a házimunka meg a gyereknevelés egy az egyben? Megsúgom, mellette is lehet tanulni, sok kismama kezd az otthon töltött idő alatt új szakmát, szakot, nyelvet, hobbit, de még házias nőként nekem is bökné a csőröm ez a hozzáállás, hogy “vénasszony ne mááá, konyhában meg pelenka mellett a helyed”.

júl. 18. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"hogy akarok majd így gyereket? Hogy fogom ellátni a háztartást? Hogy fogok majd főzni?"

Mondtál neki ilyeneket, hogy ezt akarod?

" amúgy se sikerülne nekem a nyelvvizsga, meg hogy az egyetem nekem túl nehéz lenne."

De kedves....

Butának tart.

Neki van nyelvvizsggája, diplomája?

júl. 18. 21:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Nincs.
júl. 18. 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor mondják minek valakinek ellenség, amikor a barátai, vagy a párja ilyen? A párod nem megértő, nem elfogadó, hanem a saját - egyébként nagyon-nagyon önző - "céljait" hangsúlyozza: főzzél, takaríts, szülj gyereket. Mintha nem társként lennél mellette, hanem rabszolgaként akinek a legfőbb dolga az adott feladatok végrehajtása és kész. A pasid fejben még a középkorban ragadt.
júl. 18. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Mivel neki nincs diplomája, sértené az egóját, ha te képzettebb lennél. Nehéz probléma ez, mert erre a házasság is rámehet, ha ennyire elutasító.
júl. 18. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rá, hanem kalandra fel:)!
júl. 18. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A háztartást nem neked kell ellátni egyedül. A gyereket sem.

A párod nem támogat, hanem lehúz, leértékel és féltékeny, hogy neked lesz diplomád, neki nem.

Ez így elég szakításra érettnek hangzik, több szempontból is.

júl. 18. 23:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy fogom ellátni a háztartást?"

El kellene dönteni, hogy most akkor a párod, vagy a főnököd, és a te csak

a házvezetőnője vagy.

júl. 19. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!