Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy párom legjobb barátja akar tőlem valamit?
A szituáció az hogy párommal együtt vagyunk több mint 1 éve. Van egy legjobb barátja akivel szinte testvérek. Én is jóba vagyok vele, általában páromnál szoktunk találkozni és akkor beszélgetni egy kávé mellett,de úgy hogy barátom is ott tartózkodik.
Ezután jöttek azok a problémák hogy miközben beszélgetek a barátjával, párom ott hagy minket és mondja hogy olyan jókat beszélgetünk, magunkra hagy minket. De őszintén engem a legtöbb dolog amit a haverja mesél, nem érdekel, végig hallgatom és csak néha megszólalok, hogy igen értem stb.. A legtöbbet a pasi csak fényezi magát, hogy ő ennyi idősen már ennyit elért, de úgy hogy barátom a háta mögött rendesen lehordja, hogy barátom erre sose lesz képes..
Sok esetben megtörténik az is hogy a haver ajánlatot tesz a hármasra, de én sem meg barátom se egyezünk bele, mégis erőlteti a mai napig.(egy alkalommal elkezdte barátom vetkőztetni, hogy itt igenis lesz valami)
A haver akart nudista partit is csinálni, ami annyit takar hogy 3an meztelen (barátom lakásán) iszogatunk. Én ezt valahogy nem tartom helyesnek így nem mentem bele, majd mikor felhoztam ezt barátomnak, utána kérdezett és a haver tagadta..
A pasi szokott nézegetni is engem, volt 1 alkalom mikor elkezdte a combomat fogdosni, barátom szeme láttára ahol kiégett, mint ahogy én is, pedig mondtam neki hogy ne érjen hozzám.
Jelenleg ott tartunk hogy párom elutazott 3 hétre, azóta cincog a kisegér, napi szinten többször is hívogat meg keres a srác.. Szombaton kimentem vele találkozni, gondoltam normális lesz. Végig azt hallgattam ahogyan barátomat lehordja és szídja, miközben magát fényezi. Megkérdezte, hogy most hogy barátom nincs itthon, hogy állok a pasikkal, nem akarok e bepasizni. Teljesen kiégtem és azóta nem igazán válaszolok neki.
Párom alapból önbizalom hiányos, gondolom pont ezek miatt, mert mielőtt elment akkor is mondta találkozzak majd a haverjával, mert ő jobb nála.. Mikor telefonáltunk, barátom azt hitte ott van velem a haver, miközben egyedül voltam otthon.
Tegnap este folyamán próbáltam egy pár dolgot elmondani páromnak, teljesen meg volt döbbenve, hogy legjobb barátok, sőt szinte testvérek és ez történik. Ráadásul amióta barátom oda van, azóta a haverja próbál ellene uszítani, meg mint kimerült olyan dolgokat kavar, amiknek semmi igazság alapuk.
Szerintetek hogyan tudnám ezt a helyzetet megoldani? A havertól semmit nem akarok, ha találkozunk akkor is szinte muszájból hallgatom meg párom miatt
De viszont barátommal valahogyan szeretném tisztázni ezt az egészet, mert ő már egy ideje valamiért azt hiszi van valami köztünk..
Utóirat: A legjobb barátnak élettársa van
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett..
Elolvastad hogy barátom kért rá hogy néha napján találkozzak a haverjával, hogy ne legyek folyton egyedül?
Hát ez is elég beteg gondolat..
Teljesen más világ a két ember és nekem rohadtul nem kéne a legjobb haverja.
Nem vívódok semmivel. Csupán megoldást akartam találni erre a helyzetre, ahol ezek szerint én vagyok a bűnbak.
Rohadtul nem vágyom más férfira, nem izgat fel a dolog. Inkább betegnek találom, meg nem normálisnak.
Barátommal tisztáztuk a helyzetet, tiltotta a haverját és megköszönte, hogy szóltam. Visszagondolva ő is gyanította a dolgokat, de így hogy elmondtam neki, már minden tiszta számára.
Köszönöm azoknak akik segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!