Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt kapcsolat erről szól?
Figyelt kérdés
Kamaszkoromban volt h utoljára jártam valakivel kb 17-18 évesen. Azóta 24 vagyok és nem volt még felnőtt kapcsolatom. A családomban azt láttam hogy a nők munka után főztek mostak takarítottak estig. Amikor az asztalhoz ült a férj akkor meg fikazta a kaját vagy éppen a feleségét h milyen kövér meg h hogy néz ki.Szeretnek kapcsolatot de sajnos ezt látva akárhányszor valaki kicsit közelebb került hozzám megfutamodtam és mondtam neki h ne randizzunk tovább (sokszor az illető emiatt úgy vette le h szórakozok vele). Ha tényleg ez a kapcsolat akkor meggondolom kétszer h ilyenből kérek e2024. júl. 14. 12:41
1/14 anonim válasza:
Rossz a kozeg, ahol ezeket a peldakat latod. Leteznek olyan emberek is, akik se nem primitivek, se nem kőbunkok. Keresd meg azt a kozeget! 🤫😉
2/14 anonim válasza:
Milyen putriba jársz te, hogy ezt látod az emberi kapcsolatokból?
3/14 A kérdező kommentje:
#2-es haza... 😂
2024. júl. 14. 12:52
4/14 anonim válasza:
Elottem is pont ilyen torz minta volt, ami miatt abban eltem, hogy a parkapcsolat = halal, es minden kapcsolat dominancia es alarendelodes. Ennek megfeleloen igy is lett az en eletemben is. Kemeny munka ebbol kimaszni, meg mindig kuzdok vele, pedig 40 elmultam. De mar lattam ellenpeldakat, es kb elhiszem, hogy maskepp is lehet.
5/14 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de sajnos én is ilyen borzasztó párkapcsolati mintákat láttam a családomban.
Nem csodálom hogy félsz, de vannak még férfiak akik normális értékrenddel egyenrangú párkapcsolatot szeretnének.
6/14 anonim válasza:
Proli, csóró embereknél erről szól sajnos. Amúgy a férj ha ennyire nagyok az elvárásai, akkor vigyen haza annyi pénzt, hogy a nőnek ne kelljen melózni és akkor lesz ideje finom kaját csinálni meg jobban kinézni. Amúgy örüljön hogy kaját kap a bagolylesőbe.
7/14 anonim válasza:
Én értelmiségi családban nőttem fel és nem kell abban a tévképzetben élni, hogy idilli volt :D A legtöbb kapcsolat szar, függetlenül attól, hogy prolikról vagy háromdiplomásokról van szó. Maximum az adott problémák mások, de mindegyikben vannak. Ha lelki békét szeretnél, akkor jobban jársz laza kapcsolatokkal, én ezt tanultam meg az évek alatt.
8/14 anonim válasza:
Hát nem tudom.Én ismerek nem egy nem proli párt, diplomás, "értelmiségi" férfivel.De férfi alig van otthon(nem a munka indokolja), nem kiemelkedő a fizetése, feleség dolgozik, vannak gyerekek.Gondolhatjátok akkor, hogy ezek a férfiak vajon mennyit tesznek bele a háztartásba, gyereknevelésbe...Lenyírják a füvet, mikor van kedvük.Mondjuk havi egyszer.A többit ki intézi?Na vajon...
9/14 anonim válasza:
#3: Költözz el, amint lehet és keress normális embereket magad köré
10/14 anonim válasza:
Az én szomszédaim tanárok és már nem egyszer hallottam, hogy a férj leqrvázza, minden hülyének elmondja a nejét. Szerintem ez nem a diplomától függ. Kérdező annyit tudok tanácsolni, hogy menekülj otthonról, élj egyedül tőlük messzebbre és dobd f az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!