Miért van az hogyha kiírsz családi kapcsolatok témában vagy felnőtt kapcsolatok témában egy kérdést, akkor jön a rengeteg feminista és betámad?
Én már megfigyeltem, csak több kérdésem is mindkettő kategóriában.
Sokszor olyan dolgokat állítanak amik nem is voltak a kérdésben.
Akármi a történet, ha van benne nő akkor ő az ártatlan és az áldozat. Ha törvényileg jogtalan amit csinál akkor is. xd
És ha van férfi a történetben akkor meg nyilván ő a hibás.
És ezt képesek oldalakon keresztül taglalni, vitázni és miegymás. Akik ezeket írják azoknak tényleg ennyire nincs jobb dolguk?
Megkeseredett nők. Boldogtalanok, mert a nőiségük nem teszi őket boldoggá.
Ezért azokat támadják, akiket boldoggá tesz, hogy nők, asszonyok, családanyák.
Teljes mértékben jól látod a feminista témát. Ugyan ezeket tapasztalom én is, és sokan mások is.
Köszönöm, h ezt leírtad.
Én azt is megkockáztatom, hogy ezek leszbikus nők, behazudnak valami kamuférjet, és olyan ideológiákat próbálnak ott terjeszteni, ami feje tetejére állítja a teljes hetero társkeresést.
Ritka aljas dolog.
De egykettőnek a nyakát törném ki, akkora pofája van, meg ahogy próbálják alázni a férfiakat...tudnám megmutatni némelyiknek, hol a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!