Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám jobb irányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám jobb irányba fordítani a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Eddig semmi baj nem volt a közöttünk, de barátomat nemrég előléptették a munkahelyén és azóta teljesen más arcát mutatta meg. Ezt azzal magyarázta, hogy rendőrként dolgozik és az előléptetés után csak még jobban be van stresszelve, csak hozzá kell szoknia. Viszont ott telt be a pohár, hogy örökbefogadtunk egy kutyát és egy idő után elkezdte idegesíteni, mivel szerinte többet foglalkozom a kutyával, mint vele és hogy nem normális, hogy úgy viselkedek vele, mintha ember lenne. Egyszer konkrétan bele is rúgott és teljesen kifakadt magából, hogy ez csak egy rohadt kutya, miért kell túlzásokba esni vele kapcsolatban. Ő elhozni sem akarta, csak azért ment bele, mert látta rajtam, hogy mennyire akarom.
2024. júl. 14. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Sehogy.Tisztelet a kivételnek, de a rendőrök, katonák azok ilyenek.Agresszívek a családi életben, hatalmaskodnak, elnyomnak, bántalmaznak.Iszonyatosan gyakori ez közöttük.Csak figyeld meg a hírekben is, ha van valami családverő/családirtó és van neki rendes munkája, akkor kb mindig rendőr, katona vagy hentes.
2024. júl. 14. 01:11
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

1. Sok katonát imsmerk és nem. Igaz amit az első ír!

2. Pasid egy elem beteg ettől függetlenül, ezért bele rúgni egy élőlénybe durva. Vannak szituációk amikor az állat nem ért másból csak az erőszakbol de ez nem az volt.

3. Lehet hogy van abban vmi amit pasid mond, a nők túl szokták tolni az állatos dolgokat. Te is vegyél vissza kicsit. Tényleg taszító ha például gyerekként kezeled pedig csak egy kutya.

4. Vigyétek el sétálni közösen ha párod vevő rá legyetek "3" a kutya legyen egy közös hobbi tevékenység de ne az életek célja.

5. Ha feszül a párod és ezt mondja talán vele kéne foglalkozni és nem kutyázni, vidd el a pasid dili dokihoz hogy kapjon szakszerű segítséget a mentális problémák kezeléséhez.

2024. júl. 14. 03:27
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Én nem vagyok kutyás, pont ezért soha senki kwdvéért nem mennék abba bele, hogy kutyát hozzon a házba. Ha pedig túltolod és valóban úgy bánsz a kutyával mint egy gyerekkel, vagy emberrel, az baromi idegesítő tud lenni. Fogd vissza magad. Az aakor csak egy állat, bánj vele ahhoz mérten. Ne tutujgssd folyton.
2024. júl. 14. 05:12
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Hat ha valaha valaki bántaná az állataimat, legyen az a párom vagy bárki más, megnézhetné, mit kap tőlem. Hányinger az ilyen ember. Szerintem egyszer már írtál ki kérdést róla, hogy nem bírja a melot idegileg. Ennél az embernél nem a meloval van a baj, hanem azzal, hogy alapból idegbeteg.
2024. júl. 14. 05:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 De, igaz.Tisztelet a kivételnek, ezt is írtam.

Kicsit nézz utána, a tudomány is ezen az állásponton van.Olvasgass tanulmányokat ebben a témában.

A rendőröknél, katonáknál nagyon magas a családon belüli erőszak aránya.

2024. júl. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!