Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem ír, nem jelentkezik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nariakira kérdése:

Ha nem ír, nem jelentkezik és nem érdeklődik vàrjak még egy vagy 2 napot vagy lépjek fel hatàrozottan és zàrjam le ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tudom örök klasszikus ez a kérdés.Rà nézésre soha nem jöttem volna vele össze mert nem az esetem de a személyiségével le vett a làbamról.Ha együtt vagyunk minden tökéletes és boldognak érzem magam mellette.Mivel mind ketten dolgozunk ezért heti egyszer 1 napra tudunk együtt lenni.A hét többi napján alig ír, ha nem írok magàtól nem ír, nem érdeklődik.Ez a bizonytalanság ki készít.Védelmére szóljon hogy ez neki az első kapcsolata és lehet nem tudja hogy egy párkapcsolat dinamikája milyen.Ám akàrhogy is gondolkodom napi 3 mondatba nem gebed bele senki sem.Értelmes vàlaszokat kérek.Thx

2024. júl. 13. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

"Ez a bizonytalanság ki készít."

Nincs itt bizonytalanság. Pontosan tudod, hogy "heti egyszer 1 napra tudunk együtt lenni. A hét többi napján alig ír, ha nem írok magàtól nem ír, nem érdeklődik".

Ha neked ez kevés, vele kéne megbeszélned. Csak ne így hogy "napi 3 mondatba nem gebed bele senki sem", hanem finoman kérve.

2024. júl. 13. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám, nem erőlködnék feleslegesen.
2024. júl. 13. 18:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Pedig annyi értelmi intelligencia sem szorult belém mint egy marék lepkébe, nulla szociális érzékenység és azonnal le tàmadnàm...amúgy nem...voltak finom utalgatàsok a részemről...csak kezd fogyni a türelmem és igen bizonytalan vagyok hogy most akkor érdeklem e vagy csak a szex miatt kellek. Szerintem ez egy logikus kérdés...
2024. júl. 13. 18:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Plusz amit nem tudhatok hogy a magabiztosság àlarca alatt mennyire lehet önbizalom hiányos és alacsony önértékelésű a külseje miatt ami már engem egyáltalán nem zavar mert érzéseim vannak iránta...
2024. júl. 13. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Az őszinte kommunikáció csodákra képes!
2024. júl. 13. 18:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Sort kerítek rà mert ez az érzelmi hullàm vasút hosszú tàvon kimerítő!
2024. júl. 13. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Mikor találkoztok?
2024. júl. 13. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha érzéseid vannak iránta, akkor készülj fel rá lelkileg, hogy neki pont megfelel ez, amiben vagytok, mivel, ha érdekelnéd kicsikét is, mint ember, mint partner, mint társ, akkor le sem tudnád magadról vakarni.

Nagy manipulátor lehet, ha a semmitől is belezúgtál, de nem veszed észre magad...

2024. júl. 13. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

"Védelmére szóljon hogy ez neki az első kapcsolata és lehet nem tudja hogy egy párkapcsolat dinamikája milyen."

Áltasd magad nyugodtan, legfeljebb kidob. Biztos van még vagy 3 hasonló "első párkapcsolata" nőkkel, mindegyikkel pont annyit foglalkozik, mint veled.

2024. júl. 13. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Ő a pasi? A pasik nem gondolatolvasók ám! Azért nem ír, nem kezdeményez, mert nem tudja, hogy ez az elvárás. Valószínűleg pont elvan azzal az egy dologgal, amire egyszerre képes figyelni, pl meccs, sör kinyitása, stb. A legközelebbi találkozón mondd meg: "nézd, Béla, nekem kellemetlen, hogy hétköznap mindig én írok rád. Kérlek, a jövőben legalább heti 3x hívj fel vagy írj!"
2024. júl. 14. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!