Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a párom, hogy amikor menstruálok, nincs kedvem sexelni?

Figyelt kérdés

Vannak olyankor nagyon rossz napjaim amikor nagyon tud fájni, meg vannak kellemesebb napok is. A mai nem a legjobb nap, és nem érti meg.

Úgy hiszi hogy hozzá nincs kedvem, pedig csak görcsölök és ilyenkor nincs semmi kedvem szeretkezni. De az számít hogy neki van kedve, hogy ő mit akar..

2024. júl. 12. 15:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem hagyod el?
2024. júl. 12. 15:28
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
A te párod, te választottad. Mi most csak tippeljünk?
2024. júl. 12. 15:32
 3/21 A kérdező kommentje:
2# igen az én párom de régebben nem volt ilyen. Mostanában túl sokszor akar
2024. júl. 12. 15:34
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok! Kedves 51%-73%-30%. A lepontozás helyett várjuk az értelmes hozzászólást a kérdéshez, ami tű pontos és nem csak tipp.

Ehhez kedves kérdező, kérünk egy részletes 30-40 oldalas mindenre kiterjedő leírást a párodról és az életetekről.

Köszönöm, remélem így a kérdés és a kérdésre adott válaszok előremutatók lesznek! :)

2024. júl. 12. 15:44
 5/21 anonim ***** válasza:
95%

"görcsölök és ilyenkor nincs semmi kedvem szeretkezni"

Akkor ne szeretkezz. Csak szenvedés lenne, semmi jó.

Aki nem törődik azzal, hogy te szenvedsz, az nem a "párod".

2024. júl. 12. 15:50
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Mennyi időt akarsz még elpazarolni az életedből egy ilyen kreténre?
2024. júl. 12. 15:51
 7/21 A kérdező kommentje:

Lehet hogy iagazatok van, de 16 éves korom óta együtt vagyunk, én 20, ő 22 éves most és nagyon szeretem de egy ideje már nem törődik velem és könyörögni kell mindenért neki.

Ha fel emelem a hangom rá, úgy beszél mintha nem csinált volna semmit és ok nélkül kiabalok vele.

2024. júl. 12. 15:59
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy hülye vagy hogy rá pazarolod a fiatalságod. Úgyis el fog téged hagyni. Szóval inkább előzd meg és dobd ki te!
2024. júl. 12. 16:00
 9/21 anonim ***** válasza:
94%
Akit a páromnak nevezek, az nem akarna nekem olyat, amihez nincs kedvem/ nem esik jól/ fáj. Ha pár napot nem bír ki, akkor mit csinálna a szülés utáni kötelező 6 hetes kényszerpihenő alatt? Mondd meg neki h vegye elő a kezét, oldja meg magának és nőjön fel.
2024. júl. 12. 16:00
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Szóval van egy pasid(ezt nem lehet "páromnak" hívni), önbecsülés és a megszokás miatt vele vagy. Ő meg annyira figyelmes, hogy a szexet alanyi jogon követeli, mert hát neki ahhoz van kedve. Én sosem fogom megérteni az ilyen "párokat", ha a feleségemen látom hogy nincs valamihez hangulata, akkor nem erőltetem. Ha maga alatt van figyelmesebb leszek vele, ha rossz a kedve megkérdezem hogy tudok-e segíteni, vagy inkább egyedül szeretne lenni? Ha tele van az agya, elmegyek a gyerekkel valahová hogy legyen én ideje.

Nálatok meg az alap-alap-alap dolgoknál már ledobta a láncot a bicikli. :( Majd akkor tudod meg mi a különbség a pasik és a férfiak között, ha találsz egy férfit.

2024. júl. 12. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!