Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a párom, hogy amikor menstruálok, nincs kedvem sexelni?
Vannak olyankor nagyon rossz napjaim amikor nagyon tud fájni, meg vannak kellemesebb napok is. A mai nem a legjobb nap, és nem érti meg.
Úgy hiszi hogy hozzá nincs kedvem, pedig csak görcsölök és ilyenkor nincs semmi kedvem szeretkezni. De az számít hogy neki van kedve, hogy ő mit akar..
2-es vagyok! Kedves 51%-73%-30%. A lepontozás helyett várjuk az értelmes hozzászólást a kérdéshez, ami tű pontos és nem csak tipp.
Ehhez kedves kérdező, kérünk egy részletes 30-40 oldalas mindenre kiterjedő leírást a párodról és az életetekről.
Köszönöm, remélem így a kérdés és a kérdésre adott válaszok előremutatók lesznek! :)
"görcsölök és ilyenkor nincs semmi kedvem szeretkezni"
Akkor ne szeretkezz. Csak szenvedés lenne, semmi jó.
Aki nem törődik azzal, hogy te szenvedsz, az nem a "párod".
Lehet hogy iagazatok van, de 16 éves korom óta együtt vagyunk, én 20, ő 22 éves most és nagyon szeretem de egy ideje már nem törődik velem és könyörögni kell mindenért neki.
Ha fel emelem a hangom rá, úgy beszél mintha nem csinált volna semmit és ok nélkül kiabalok vele.
Szóval van egy pasid(ezt nem lehet "páromnak" hívni), önbecsülés és a megszokás miatt vele vagy. Ő meg annyira figyelmes, hogy a szexet alanyi jogon követeli, mert hát neki ahhoz van kedve. Én sosem fogom megérteni az ilyen "párokat", ha a feleségemen látom hogy nincs valamihez hangulata, akkor nem erőltetem. Ha maga alatt van figyelmesebb leszek vele, ha rossz a kedve megkérdezem hogy tudok-e segíteni, vagy inkább egyedül szeretne lenni? Ha tele van az agya, elmegyek a gyerekkel valahová hogy legyen én ideje.
Nálatok meg az alap-alap-alap dolgoknál már ledobta a láncot a bicikli. :( Majd akkor tudod meg mi a különbség a pasik és a férfiak között, ha találsz egy férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!