Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a fenébe??
Előszöris én gyerekes apával, hétvégi apukákkal biztos nem ismerkednék, van vele tapasztalatom, mennek a gyerekért és leszarják a fejedet olyankor!
Másodjára, elvileg még kétszer taliztatok, le se feküdtetek, de ő már komoly kapcsolatot ígérget és a következő gyereket csinálná egy olyan nőnek, akinek nincs gyereke, mert tudja nagyon jól, hogy ezzel betud hülyíteni téged, tehát gerinctelen is!
Most má hirtelen barát akar csak lenni, mert gondolom más hülyét is találhatott akit szédítget.
Titkait meg azért mondta el, hogy panaszkodhasson valakinek!
"gyerekes apával, hétvégi apukákkal biztos nem ismerkednék"
Én férfi vagyok, de maximálisan egyetértek. Az a gyerek mindig ott lesz, és rajta keresztül az ex is. Túl sok olyan sztorit hallottam, ahol ez nem sült el jól, kevés olyat ahol igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!