Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam a fenébe??

Figyelt kérdés
Van egy férfi akinek van egy 10 éves fia, ami engem egyáltalán nem zavar. Nekem nincs gyerekem. 2szer taliztunk és elvoltunk. Nagyon jól csókol. Utána megváltozott. Alig beszéltünk. Volt több órákat beszéltünk telon. Szerelmet is vallot. Kapcsolatot akart, gyereket is. Egyik beszélgetés után kinyögte, hogy barát akar lenni. Azt ha férfi nevet mondok akkor rögtön kérdi kicsoda micsoda. Titkait elmondja nekem.

júl. 12. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám.
júl. 12. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aztvse tudja mit akar es merre van arccal. Nem tűnik egy tudatos értelmes embernek aki összevissza beszél.
júl. 12. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hazudik a szerelemről és azért mondta a barátot hogyha végre lefektett akk oda tudja vágni megint, hogy ő csak barátként tekint rád. Hagyjad.
júl. 12. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Előszöris én gyerekes apával, hétvégi apukákkal biztos nem ismerkednék, van vele tapasztalatom, mennek a gyerekért és leszarják a fejedet olyankor!

Másodjára, elvileg még kétszer taliztatok, le se feküdtetek, de ő már komoly kapcsolatot ígérget és a következő gyereket csinálná egy olyan nőnek, akinek nincs gyereke, mert tudja nagyon jól, hogy ezzel betud hülyíteni téged, tehát gerinctelen is!

Most má hirtelen barát akar csak lenni, mert gondolom más hülyét is találhatott akit szédítget.

Titkait meg azért mondta el, hogy panaszkodhasson valakinek!

júl. 12. 12:54
 5/8 retektorta ***** válasza:
100%

"gyerekes apával, hétvégi apukákkal biztos nem ismerkednék"

Én férfi vagyok, de maximálisan egyetértek. Az a gyerek mindig ott lesz, és rajta keresztül az ex is. Túl sok olyan sztorit hallottam, ahol ez nem sült el jól, kevés olyat ahol igen.

júl. 12. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nehogy szülj neki, legyen eszed! 🙄
júl. 12. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hány évesen vagy ilyen naiv és tapasztalattalan férfiak terén?
júl. 12. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Talonban tart...neki lehet bárki más, de neked nem...barát se maradnék ilyen emberrel.
júl. 12. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!