Nem értem, mi baja lehet? Az én hibám, vagy hagyjam a fenébe? Csak szimplán duzzog?
Van egy fiú barátom. Több hetet töltöttünk Balatonon együtt (egy nagyobb társasággal). Mikor hazajöttünk órákat hivásoztunk még a semmiről is eldumaltunk, akár hajnalig. Szinte az öcsém volt. Aztan szeptember előtt kattant a kapcsolo. Ő nem irt, nem keresett, ha kerestem lekoptatott. Kozbe uj messengerem lett. Nem engedelyezett. Aztan eljott az ideje, h talalkozzon a banda. Mindenki massal olelkeztunk tole meg egy halk hellot ha kaptam. Masodik alkalommal is hasonlo volt a helyzet. A vegere viszont mar jobb lett.
Szamtalanszor bocsanatot kertem tőle.
Azt mondta megbocsajt, de nem tud tobbe megbízni bennem. Aztán találkoztunk újra. Akkor már megint jobbnak tűnt a helyzet. Aztan hazajöttünk. Teltek a napok, felköszöntöttem a szülinapján. Nagyon kedves volt beszéltünk is. Aztan rairtam snapen(messen azota se engedelyezett) Megnezte es lementette de nem reagalt. Nem ertem. Ha valaki átlátja a helyzetet és tud tanacsot adni szivesen fogadom, mert retek hülyének érzem magam, de ha megszakadok se értem.
Egy lényeges dolgot nem írtál le, hogy mit is csináltál ami miatt bocsánatot kértél.
Gondolom ez olyan nyomot hagyott benne ami miatt nem kíváncsi rád. Az, hogy egy kis apróság-e vagy valami komoly dolog történt azt csak ti tudjátok.
Nem értem: miért kértél bocsánatot?
Ha nem csináltál semmit, akkor WTF?
Ha csináltál, miért nem írod le?
Amúgy meg akart dugni a gyerek, de mivel friendzoneoltad, egy idő után feladta. Ez teljesen nyilvánvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!