Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megossza másokkal a beszélgetéseinket?
A párommal a munkahelyen jöttünk össze, én vezető pozícióban vagyok.
Most derült ki, hogy az összeveszéseinket, a durvákat is megmutatja a beosztottjaimnak és velük beszélget a problémákról.
El sem tudtam képzelni, hogy lehet ilyen, de rosszindulatú pletykákat hallottam és nagy nehezen kihúztam az igazat a páromból.
Kontrollmániásnak, paranoidnak tartanak, hogy csalom és egyebek.
Erre csak azt mondta, hogy megosztotta velük a problémáinkat, mert úgy érezte máshogy nem bír megbírkózni ezekkel.
Konkrétan mutatja, hogy mit írok neki ha “rossz” érzése van. Persze én ezekről az érzésekről semmit sem tudok, úgy néz ki, mintha a semmin tragédiázna.
"Nem én vagyok az egyetlen, aki vezető-beosztott kapcsolatban él."
Hát pedig ez a felállás klasszikusan azok közé tartozik, amit az ember igyekszik elkerülni. Én is jöttem már össze a főnökömmel, fel is mondtam utána. Szakíts, pár hónapra rá rúgd ki, és legközelebb legyél okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!