Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Ma összevesztünk. Igazából nem nagy dolgon, csak elromlott a fülhallgatóm és próbálta megcsinálni. De nem igazán tudta. Emiatt ideges lett, és ebből lett az, hogy mindketten csúnyán beszéltünk egymással. Aztán olyanokat mondott, hogy megérdemeltem, hogy régebben megvertek. Utána rávágtam egyet a lábára. Aztan ő megszorította a kezem(nem nagyon, de azért éreztem és megijedtem), meg lóbálta felém az öklét. Lehet az én hibám, mert végülis én ütöttem meg először, de olyan rosszul esett amiket mondott. Utána bocsánatot kért, és mondta, hogy nem ütött meg úgy igazán, és nem js tenné soha, csak ideges volt. De én akkoris megijedtem, mert eszembe jutott minden, hogy régebben miket tettek velem

Elég érzékeny vagyok az ilyesmire. Túlreagálom szerintetek? Szakítanunk kéne inkább? Vagy nemtudom...

2024. júl. 7. 16:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hát akkor maradjatok. Most akkor minek van ez a kérdés kiírva
2024. júl. 9. 19:02
 22/30 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet olyan hülyeségbe ringatni magad, hogy megvagytok amikor szándékosan bántod és öngyilkossággal fenyegeted? Aki élt bántalmazó kapcsolatban az mind ugyanazt mondta mint te és legvégül mégis meghalt, börtönben és egyebek mert nem hallgatott azokra akik jót akartak neki. Te csak azért vagy vele mert kutya se néz rád ő meg azért mert folyamatosan bántalmazod.
2024. júl. 9. 19:06
 23/30 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz.
2024. júl. 9. 19:11
 24/30 anonim ***** válasza:

"Én ellenben ütöttem már meg komolyabban is. Bár annak volt alapja(természetesen ez se mentség, mert semmiféleképpen nem normális dolog...) Pszichológushoz szeretnék majd járni. Meg észrevettem magamon, hogy sokszor kiprovokálom a veszekedést. Nemtudom, hogy miért csinálom. Olyan is volt már, hogy bántottam magam, vagy öngyilkossággal fenyegetőztem. Tehát bennem azért jóval durvább dolgok mennek végbe... Ha épp nincs hozzám kedve nagyon beszoktam pánikolni, és mindent megteszek, hogy foglalkozzon velem. Rettegek attól, hogy egyszer vége lesz. Rajta kívül senkim sincs..."

Nem igaz? Normális ember már rég pitsán rúgott volna téged, de mivel ő az áldozat és nem te azért nem tud téged elhagyni örökre, de ha egyszer észhez tér megteszi jobb esetben. Ha nem lép le te fogsz neki támadni és ő védekezni fog, lehet menteni fogja az életét és megöl téged önvédelemből, vagy lenyomorít. De lehet úgy neki essel, hogy esélye sem lesz és te ölöd meg őt majd ülsz a sitten.

Minden minden harmadik bántalmazó kapcsolat tragédiával végződik, ezek tények! De maradj vele ha egyszer tragédiát akarsz átélni. Mondjuk gyerek ne legyen semmiképp, ne kínlódjon miattatok.

2024. júl. 9. 19:19
 25/30 A kérdező kommentje:
Én azon vagyok, és leszek is, hogy változzak. Nem csak a kapcsolatunk miatt, hanem saját magam miatt is. Meg amúgyis nem értem miért kell úgy beállítani, mintha csak én tehetnék mindenről. Neki is voltak már húzásai.
2024. júl. 9. 19:33
 26/30 anonim ***** válasza:
Oké, akkor minek vagy még vele? Azért mert nincs más. Majd ha lesz idővel kidobod és azt fogod ki készíteni mert benned van, nem vagy te sem normális és nem is leszel. Hiába jársz pszichológushoz írtam, hogy kevés. Szakítani kell! Kapcsolatfüggő is vagy. Az személyiségzavar. Maradj vele ha szenvedni akarsz vele együtt, max majd a TV-hírekben "hallani" fogok rólatok is anélkül, hogy tudnám, hogy rólatok van szó.
2024. júl. 9. 19:40
 27/30 A kérdező kommentje:
Mert szeretem, és próbálunk változni. Valamilyen szinten már sikerült is. Nem kevés. Úgy gondolom megfelelő szakemberrel, esetleg gyógyszerekkel megtudnék gyógyulni. Az is nagy előrelépés már, hogy felismerem, hogy gond van. Valaki eddig se jut el.
2024. júl. 9. 19:50
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem szereted, ha bántod.
2024. júl. 9. 19:54
 29/30 A kérdező kommentje:
De nem úgy bántom
2024. júl. 9. 20:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek a további tárgyalása idő és energia pazarlás. Hagyjátok.

Jó ez így nekik

2024. júl. 9. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!