Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Ma összevesztünk. Igazából nem nagy dolgon, csak elromlott a fülhallgatóm és próbálta megcsinálni. De nem igazán tudta. Emiatt ideges lett, és ebből lett az, hogy mindketten csúnyán beszéltünk egymással. Aztán olyanokat mondott, hogy megérdemeltem, hogy régebben megvertek. Utána rávágtam egyet a lábára. Aztan ő megszorította a kezem(nem nagyon, de azért éreztem és megijedtem), meg lóbálta felém az öklét. Lehet az én hibám, mert végülis én ütöttem meg először, de olyan rosszul esett amiket mondott. Utána bocsánatot kért, és mondta, hogy nem ütött meg úgy igazán, és nem js tenné soha, csak ideges volt. De én akkoris megijedtem, mert eszembe jutott minden, hogy régebben miket tettek velem
Elég érzékeny vagyok az ilyesmire. Túlreagálom szerintetek? Szakítanunk kéne inkább? Vagy nemtudom...
"Én ellenben ütöttem már meg komolyabban is. Bár annak volt alapja(természetesen ez se mentség, mert semmiféleképpen nem normális dolog...) Pszichológushoz szeretnék majd járni. Meg észrevettem magamon, hogy sokszor kiprovokálom a veszekedést. Nemtudom, hogy miért csinálom. Olyan is volt már, hogy bántottam magam, vagy öngyilkossággal fenyegetőztem. Tehát bennem azért jóval durvább dolgok mennek végbe... Ha épp nincs hozzám kedve nagyon beszoktam pánikolni, és mindent megteszek, hogy foglalkozzon velem. Rettegek attól, hogy egyszer vége lesz. Rajta kívül senkim sincs..."
Nem igaz? Normális ember már rég pitsán rúgott volna téged, de mivel ő az áldozat és nem te azért nem tud téged elhagyni örökre, de ha egyszer észhez tér megteszi jobb esetben. Ha nem lép le te fogsz neki támadni és ő védekezni fog, lehet menteni fogja az életét és megöl téged önvédelemből, vagy lenyomorít. De lehet úgy neki essel, hogy esélye sem lesz és te ölöd meg őt majd ülsz a sitten.
Minden minden harmadik bántalmazó kapcsolat tragédiával végződik, ezek tények! De maradj vele ha egyszer tragédiát akarsz átélni. Mondjuk gyerek ne legyen semmiképp, ne kínlódjon miattatok.
Ennek a kérdésnek a további tárgyalása idő és energia pazarlás. Hagyjátok.
Jó ez így nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!