Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Ma összevesztünk. Igazából nem nagy dolgon, csak elromlott a fülhallgatóm és próbálta megcsinálni. De nem igazán tudta. Emiatt ideges lett, és ebből lett az, hogy mindketten csúnyán beszéltünk egymással. Aztán olyanokat mondott, hogy megérdemeltem, hogy régebben megvertek. Utána rávágtam egyet a lábára. Aztan ő megszorította a kezem(nem nagyon, de azért éreztem és megijedtem), meg lóbálta felém az öklét. Lehet az én hibám, mert végülis én ütöttem meg először, de olyan rosszul esett amiket mondott. Utána bocsánatot kért, és mondta, hogy nem ütött meg úgy igazán, és nem js tenné soha, csak ideges volt. De én akkoris megijedtem, mert eszembe jutott minden, hogy régebben miket tettek velem

Elég érzékeny vagyok az ilyesmire. Túlreagálom szerintetek? Szakítanunk kéne inkább? Vagy nemtudom...

2024. júl. 7. 16:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
61%

Örülj neki, hogy megmutatta neked a red flag-jét.

Mi lesz majd ha alkoholt fogyaszt? akkor jobban ellazul majd a gát és meg is fog ütni? Aztán majd mutogat az alkoholra? Ha józanul ilyenre képes, mi lesz később...

Tanulva a múltból, én csomagolnék

2024. júl. 7. 16:56
 2/30 anonim ***** válasza:
87%
Ha nincs az adok kapok én akkor is elbúcsúznék azért, mert azt mondta, hogy megérdemelted a korábbi bántalmazást. Az, hogy kezet is emelt rád, csak megerősíti a korábbit. Ugyanakkor tanulj a dologból és ha elvárod a másiktól, hogy az agresszióját kezelje és ne érjen hozzád agresszíven, akkor ez a minimum elvárás magadtól is. És nincs de, meg csak egyik esetbdn sem. Legalábbis szerintem. Ez olyasmi, ami egy egészséges kapcsolatban zéró toleranciával kell működjön mindkét fél részéről.
2024. júl. 7. 16:56
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
A 2-es jól kiemelte a legfőbb pontot, az, hogy a csávó azt mondta, hogy megérdemelted, azzal nem csak elismerte az ütéseket, amiket kaptál az exedtől és bólintott rá hogy igen, ez kijár neked, hanem előre vetítette, hogy akár ő is meg fogja tenni, hiszen te ezt megérdemelted már régebben is ő szerinte.
2024. júl. 7. 17:01
 4/30 anonim ***** válasza:
73%
minden a kettőtök szamár nem ajánlott a szaporodás
2024. júl. 7. 17:20
 5/30 anonim ***** válasza:
51%
Azért is bocsánatot kért, amit mondott?
2024. júl. 7. 17:48
 6/30 anonim ***** válasza:
74%

"Emiatt ideges lett, és ebből lett az, hogy mindketten csúnyán beszéltünk egymással."

Mit mondtatok egymásnak, mielőtt elhangzott az az ominózus mondat?

Máskor is előfordult már, hogy úgy összevesztetek - akár egy jelentéktelen dolog miatt, - hogy odáig eszkalálódott a konfliktus, hogy durván, indulatosan beszéltetek egymással?

2024. júl. 7. 17:58
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel vége.
2024. júl. 7. 18:35
 8/30 anonim ***** válasza:
80%
főleg, hogy provokálod, és te sem tudod az indulataidat kezelni, úgy hogy ütéssel reagálsz, ami elindit benne egy védekező reakciót, és megy az oda vissza pofon, és a végén még te vagy a sértett és ő a bántalmazó. Ez egy sémaminta és kezelni kell, mert bántalmazó kapcsolatban kötsz ki ismét, és ehhez nagyon jó alany van, mert benned van az ok- és a másik az okozat, te vagy a provokátor és a kiváltó a másik a reakció a problémádra. Kezeltesd a problémádat szakemberrel, mert cseberből a vödörbe kerülsz folyamatosan. Itt vannak a figyelmeztetések, már felismerted, hogy segitségre szorulsz, ez már jó jel, haladj tovább, kérj segitséget a problémádra ne a másikban keresd a hibát, hanem magadat tedd rendbe!!
2024. júl. 7. 18:41
 9/30 anonim ***** válasza:
60%

A nyolcas jókat írt. Sok nővel beszéltem már akik hasonlóan provokátorok. Persze nem jogos, hogy megver bárki. Senkinek sem kéne. De ettől független sokféle ember van, sokan indulatosak, és kontrollálnod kell hogy lehetőleg ne válts ki indulatokat másokból.

Az én párom is ilyesmi lett volna, de nem tudott mellettem áldozat lenni. Én nem szidtam, nem mondtam rá csúnyát, csak nem beszéltem vele, ha idegesített. És mindig kedves voltam, vagy semleges és szigorú, ha nagyon zavart.

Mellettem mindig visszapattant saját magára az, hogy a másik a hibás. Muszáj volt szembe néznie azzal, hogy én igazából semmi játszmázó vagy hátsószándékú dolgot nem tettem, és ő volt indulatos.

Emiatt kijöttek az erzelmei, hogy utalja magát, és szégyelli magát. Ilyenkor megszeretgettem, és megerto voltam. Így tudtam leszoktatni folyamatosan erről. És azóta is imád, mert velem lehet őszinte, nem hibáztatom, és szeretem, és nem büntetem soha (valakinél a nem beszélés büntetés, nálam nem ebből adódott, hanem mert nem volt tiszta gondolkodásmódja a kommunikációhoz.)

Persze ezt csak azért csináltam a párommal, mert tudom, hosszútávon velem lesz, és komoly szerelem van köztünk.

Rövid távú kapcsolatokban ennyit szenvedni például sosem érte volna meg nekem.

2024. júl. 7. 23:48
 10/30 anonim ***** válasza:
66%
Szereted, ha vernek, mi? Ezért adtál a párodnak is, nehogy kimaradjon a jóból.
2024. júl. 9. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!