Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyet csinál a párom,már rögtön kapcsolatunk legelején?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt,plusz 1 hónap ismerkedés. Az a helyzet kezd furán viselkedni. Szóval van egy barátnőm akit még ő nem ismer.Szokta látni a párom,hogy mi irkalunk Messengeren,és nagyon kíváncsi. Hogy miről beszélgetünk,érdekli minden. De csak ha vele beszélek. Mással akármiről beszélhetek,nem érdekli.Illetve láttam valamelyik nap,hogy be is követte őt,mármint a párom a lányt. Plusz találtam egy képernyő fotót a telefonjában,a kettőnk beszélgetéséről. Mikor kérdőre vontam,hogy ezt mégis miért,akkor fogta magát,és este 10órakor elviharzott otthonról.Mert ő ezt nem hallgatja. A másik dolog pedig az,hogy csinált egy kamu facebook profilt. Én tudtam róla,de viszont a jelszót nem árulta el. Elvileg azért csinálta hogy a barátait viccelje meg ezzel a kamu facebook profillal. Én erről is tudtam,hiszen ott voltam vele mikor irkalt nekik. Viszont amit már én nem láttam,gondolom munkahelyen csinálta,hogy a volt nőinek egyesével csúnya szavakat írt. Nem mondta el nyilván hogy ő az,de "szia te szemétláda" stb üzeneteket küldött több exének is. Mikor megláttam,nyilván akkor még nem tudtam,hogy exei. Kérdőre vontam,és azt hazudta, hogy csak régi ismerősei,beszóltak neki gyerekkorában,és ő úgy akar bosszút állni. Majd pedig kicsit kutakodtam a lányok után,és kiderült hogy mindegyikkel volt kapcsolata. És mondta a párom,hogy hát ez már kb 5 éve volt,meg úgy rendesen együtt sem voltak,inkább ismerkedés,és azért lett vége mert a nő mást választott stb. Ő bosszút akar most ezért állni,hogy úgy bánt/bántak vele a lányok. Oké de ha már 5 éve vége akkor nem tudta ezt feldolgozni? Én nem értem. És neki áll fentebb! Mit csinálnátok a helyemben?2024. jún. 29. 22:05
2/10 anonim válasza:
Neked is ilyenekkez fog irkálni szakitas után.
Amugy onkine függő netfüggő azerr csinálja ezeket.
3/10 anonim válasza:
"Mit csinálnátok a helyemben?"
Én szakítanék.
5/10 anonim válasza:
Keress magadnak egy férfit, ne ilyen komolytalan agyilag 12 éves szinten lévö pöcsöt. Nagyon gáz a viselkedése, de ezt te is tudod.
6/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt bárki kérdezi nem lakunk együtt. Én voltam náluk,az anyukája lakásán. És úgy fogta meg magát. Ott hagyott.
2024. jún. 29. 22:25
7/10 anonim válasza:
Amikor otthagyott, elköszöntem volna én is az anyukájától és ez a pöcs engem többet nem látott volna.
8/10 anonim válasza:
Először azt hittem ez ilyen kamasz kapcsolat mert agyilag kb ott tart. Sekélyes, korlátolt, nem tud érett en viselkedni helyzetekben s dédelgeti a sérelmeit mint valami kattos.
Most jött elő az igazi énje.
Egy ideig zaklatni is fog talán szóval inkább előbb mint később de dobd ki.
9/10 anonim válasza:
Ha te is ilyen szinten vagy és így jól érzed magad, akkor oké.
10/10 anonim válasza:
Még frissében hagyd el ezt a csávót mert beteg az tuti. Ennél csak rosazabb dolgok fognak kiderülni a végén a barátnődnek is fog írkálni. Ha csak róla kérdez esélyes hogy érdeklődik iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!