Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez meddig fog tartani? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez meddig fog tartani? Vagy ilyenkor mi baja mit kellene tennem hogy jobban éreze magát?

Figyelt kérdés
Végre sikerült 7 év után egy baba. Jaj de szép is eddig. 2 hónapos 3 hetes a menyasszonyom. De minden baja van. Egyik percben hozzám bújik a másikban eltol hogy hadjam mert melege van, aztán jön bocsánatot kérni. A szennyes tetejére tettem a ruhám úgy ordított velem mint aki megőrült, aztán megint bocsánatot kért és sírt. A boltba is majdnem sírt hogy nem volt hal ott nyugtattam hogy majd veszünk máshol. Van úgy hogy minden ok nélkül sír, olyankor a közelébe se enged. Nem tudok vele erről beszélni mert akkor megint sír, azt meg nem akarok. Mindenkivel ilyen kivéve a macskával, az a macska is több szeretetet kap tőle mint én, én csak le vagyok szidva mindenért is, még azért is amit nem csináltam.
2024. jún. 28. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hormonális probléma. Hogyha régóta tart, érdemes dokihoz menni, nehogy baj legyen!
2024. jún. 28. 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Semmit nem tudsz tenni azon kívül, hogy türelmes vagy vele, és érezteted, hogy támogatod. (Nyilván nem a hisztiben, de most azt is meg kell próbálni elviselni.)

Most épp egy másik ember növekszik a testében, és ez bizony mindennel is együtt járhat, és mindennek az ellenkezőjével is. Gondolj arra, hogy neked csak ezt kell elviselni, neki viszont majd a szülést is.

2024. jún. 28. 13:10
 3/14 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ez így qrvára nincs rendben. Téged szarba se néz, de a macskát imádja. Ezt nem lehet a hormonokra fogni! Tulajdonképpen úgy hiszem, hogy nem kész az anyaságra és mivel nem a macska, se más férfi nem nemzett vele gyermeket hanem te rajtad adja ki. Leülnék vele beszélgetni, hogy vagy befejezi a hisztit vagy még a baba születése előtt egyedülálló marad. Nincs joga téged lehordani, ordítani rád hiába terhes. Valszeg épp most nem kéne mert árt a magzatnak a stressz nagyon. Szedjen vitaminokat, táplálkozzon egészségesen, meditáljon akár.
2024. jún. 28. 13:43
 4/14 anonim ***** válasza:
19%

Nos én egyetértek az utolsóval (mégha le is lett pontozva és én is le leszek) mert abnormális amit művel veled.

Állandóan rinyálni, toporzékolni csak azért mert állapotos eléggé gyenge kifogás.

7 év után összejött a kisbaba és most nem tud magával mit kezdeni. Te kéznél vagy és olyan vagy mint egy feszültségoldó.

Pszichológushoz forduljon minél előbb!

2024. jún. 28. 14:08
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

A terhesség olyan hormonális változásokat hoz, amit nehéz elképzelni, ha nem élted át.

Ha nehezen jött össze a baba, akkor pláne. Esetleg kap(ott) valami gyógyszert, ami segít megtartani a terhességet vagy teherbe esni? Ebben az esetben a fentieket szorozd be öttel.

El fog múlni, ne aggódj.

Viszont: mindenképpen beszélj vele arról, hogy neked ezek rosszul esnek, és előbb vegyen mély levegőt aztán beszéljétek meg, hogy mi a gond. Neki is az az érdeke, hogy ne gyengüljön meg a házasságotok pont most.

2024. jún. 28. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
39%

Az egy dolog, hogy a hormonok bevadultak, de nem lehet mindent arra fogni. Mindenkivel durva pokróc és a babának árt a legjobban! Menjen orvosokhoz és hűtse le magát mert a végén maga marad a gyerekkel. Az lesz a vége, hogy hozzászokik ahhoz, hogy másokon tapos és terhesség után ugyanúgy fogja csinálni. Majd akkor az lesz a kifogás, hogy nem bírja az anyai szerepet, később a munka óvodás/iskolás mellett. Le kell állítani. Persze nem lekiabálni, de akkor is muszáj. A sírással és az ordibálással nem old meg semmit, sőt inkább tönkretesz mindenkit maga körül.

(#3)

2024. jún. 28. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Idegbetegeknek minek gyerek? Már most gyerekbantalmazás az egész ahogy vagy.
2024. jún. 28. 16:43
 8/14 anonim ***** válasza:

*ahogy van.

Ilyeneket el kéne köttetni. Nem nem lehet a terhessegre meg hoemonojra fogni ha vki ideggyenge. Mit csinal ha majd ejszakazni is kell mindennap? Egy gyereknek biztinsagra van szujsege nem egy depresszios ideggyenge "anyára".

2024. jún. 28. 16:44
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg a 8-as hozzászólóhoz hasonló, mindent is jobban tudó, verbális bántalmazó, agresszív majmokat kellene elköttetni, mert nagyon káros hatással vannak a szűkebb és tágabb környezetükre. Az ilyen szerintem ne szaporodjon. Amúgy te mitől vagy ilyen agresszív? Csak nem terhes vagy te is?
2024. jún. 28. 17:22
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

A hormon meg a terhesség nem lehet magyarázat arra, hogy egy szar macskát jobban szeret, mint aki el akarja venni és teherbe ejtette.

Sajnalom haver, de szerintem rosszul választottál.

Tippet nem adok, mert nem tudok.

2024. jún. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!