Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 70% esély pozitív fordulatra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

70% esély pozitív fordulatra jónak mondható kilátás?

Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezt miből számoltad ki?
2024. jún. 27. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
2024. jún. 27. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

1

Matematikus.

2024. jún. 27. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Ez most olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a 42 sok-e. Mivel kapcsolatos pozitív fordulat?
2024. jún. 27. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
3. És gondolom okosabb, mint M@rk Z*ckerberg
2024. jún. 27. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Párkapcsolat esetében ez a nullával egyenlő. Vagy mindketten akarják ÉS van esély, hogy javulni fog, vagy nem fog, csak több időt csesznek el az életükből, mielőtt szakítanak.

Nekem ez inkább úgy hangzik, hogy "tudom, hogy halott ügy, de ha nagyon sokat tűrünk és nyelünk, akkor még X ébig el tudunk egymás mellett vegetálni".

Ez mondjuk még 20 évesen belefér, legalább tanultok belőle. De mondjuk 30 körül már inkább tovább lépnék.

2024. jún. 27. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Rossz kategóriába raktam!!!! Sorry mindenkitol
2024. jún. 27. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!