Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, titeket tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket tényleg csak a szex érdekel?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, aki nem volt képes felnőttként viselkedni.

4 hónapja voltunk együtt, és még akkor sem nyílt meg nekem teljesen. Azt mondta, neki ehhez idő kell, bla bla...

Volt egy családi konfliktus (anyukája és apukája között), ami teljesen felōrölte az idegeit, de erről sem akart beszélni. Mondtam, hogy oké, de amíg nem beszél, addig szex sem lesz. 3 hét után szakított, bevallása szerint nem a szex miatt, de nyilvánvaló, hogy amiatt... Olyan pasiról már nem is álmodhat az ember, aki tényleg kapcsolatot keres és nem csak testiséget?

2024. jún. 26. 05:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a szex. Szerintem zsarolás miatt szakított, illetve nem is voltatok komoly kapcsolatban, csak néha szexeltek.

Bennem az is felvet kérdéseket, hogyha soha nem nyílt meg, egyáltalán miért feküdtél le vele, miért gondoltad, hogy együtt vagytok? Nem szólt a csengő, hogy valami nem oké?

2024. jún. 26. 06:31
 12/23 anonim ***** válasza:
36%
De amúgy tényleg ki a francot érdekel ?! Szex legyen meg legyen pénz. Gyereket meg vállaljon az akinek ez nem fontos… kész.
2024. jún. 26. 07:10
 13/23 anonim ***** válasza:
71%
Kikérem magamnak, engem nem csak az érdekel! Azért enni is kell néha.
2024. jún. 26. 07:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez nincs így, csak egy sztereotípia.
2024. jún. 26. 08:14
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. jún. 26. 08:27
 16/23 anonim ***** válasza:
a ketto egyutt jar..
2024. jún. 26. 09:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szex miatt szakított hanem azért mert zsaroltad és erőszakoskodtál vele.Nagyon jól tette.
2024. jún. 26. 09:42
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

4 hónap kapcsolat után irreálisnak tartom, hogy a másik teljes megnyílást várjon el tőlem.

Ha meg azt mondaná, hogy amíg a szüleim egymás közti konfliktusáról nem beszélek előtte, addig nincs szex, akkor én nem 3 hét múlva, hanem azonnal adtam volna ki az útját.

Nemcsak a szexszel való zsarolás miatt, hanem mert a szüleim egymás közti konfliktusa nem tartozik rá. Még 10 év házasság (+közös gyerekek) után se biztos, hogy ki akarnám teregetni előtte ezeket.

2024. jún. 26. 09:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Engem az se.
2024. jún. 26. 09:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem. Enni is szeretnek.

Exem heti kétszer jött hozzám szexelni meg enni.

Amikor szakítottam (már 1 éve), akkor nem értette hogy miért.

Pedig nem mutatott be a szüleinek, barátainak, nem mentünk sehova együtt és egy üdítőre sem hívott meg soha.

Haverokkal ment nyaralni meg az apjával, kirándulni jártak, moziba, kocsikázni.

Én meg voltam a barom aki szerelmes volt és nem akarta elhinni ami a napnál is világosabb volt.

Teljesen jól el volt csak szexszel, és hogy főztem neki.

Nem volt semmi másra igénye.

Mondjuk ígérgette hogy majd összeköltözünk, csak 6 év múlva majd, én meg nem vagyok 20-30 éves hogy annyi évet várjak valakire .

2024. jún. 26. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!