Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, titeket tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket tényleg csak a szex érdekel?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, aki nem volt képes felnőttként viselkedni.

4 hónapja voltunk együtt, és még akkor sem nyílt meg nekem teljesen. Azt mondta, neki ehhez idő kell, bla bla...

Volt egy családi konfliktus (anyukája és apukája között), ami teljesen felōrölte az idegeit, de erről sem akart beszélni. Mondtam, hogy oké, de amíg nem beszél, addig szex sem lesz. 3 hét után szakított, bevallása szerint nem a szex miatt, de nyilvánvaló, hogy amiatt... Olyan pasiról már nem is álmodhat az ember, aki tényleg kapcsolatot keres és nem csak testiséget?

2024. jún. 26. 05:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Tényleg
2024. jún. 26. 05:21
 2/23 anonim válasza:
68%
Eleve abból indultál ki, hogy csak a testiség érdekli, így próbáltad kierőszakolni belőle a megnyílást. A végére pedig csak megerősített abban, amit gondoltál. (Confirmation bias) A megnyíláshoz bizalomra van szükség, biztonság érzetre, elfogadásra. Te pedig bűntetted a partnered, elfogadás, megértés, tolerancia, empátia helyett. Valószínűleg sokkal többről van szó mint szex vagy nem szex. Az hogy kinek a hibája vagy kinek nem azt a jóég tudja, de 50-50% szokott lenni egy párkapcsolatban. 4 hónap az kevés idő, szerintem te is lehettél volna érettebb, felnőttebb a kapcsolatban. Sokan fognak megerősíteni ezen az oldalon, hogy "igen a férfiak csak szexet akarnak", kérlek hallgass rájuk, ha nem akarod a maga komplexitásában, érettségében látni a helyzetet.Remélem a kövi kapcsolatod jobb lesz! Én szurkolok.
2024. jún. 26. 05:29
 3/23 anonim ***** válasza:
41%
Igen
2024. jún. 26. 05:42
 4/23 anonim ***** válasza:
47%
És mondjátok kedves hölgyek, titeket csak a lakás,ház,kocsi,milliós fizetés,anyjától ezer kilométerre élős pasi érdekel? Úgy általában nálatok ez a "belépő" egyáltalán az ismerkedésbe, ha 20 éves, ha 50 éves egy pasi.
2024. jún. 26. 05:47
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
Te hibbant vagy kérdező.
2024. jún. 26. 05:49
 6/23 anonim ***** válasza:
45%

Csak a szex, de lehetőleg minél szebb és fiatalabb nővel. Családot, karriert, komplett egzisztenciát, konkrétan bármit képesek felrúgni, ha képbe került egy jó (jobb) punci. Tíz év házasság, három gyerek, százmilliós hitel, minden megy a levesbe, ha nincs szex. Vagy ha van, de anyu már nem néz ki tizenhatnak. Te meg azt hitted, hogy egy kis szexmegvonással elérsz bármit? Az egyetlen, amit elértél, hogy rájöttél, mennyit érsz neki. Csak szexre kellettél, nem lelkizni meg beszélgetni. Nincs szex, akkor szevasz.

Ez a modern kapcsolat.

2024. jún. 26. 06:02
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Amit leírtál, az már eleve egy rossz kapcsolat volt, csak a szex tartotta még egyben.

Ha meg ezzel kell zsarolni a párodat, hogy nem lesz szex, az tényleg jó kapcsolat.

2024. jún. 26. 06:18
 8/23 anonim ***** válasza:
62%

Engem igen. Több komoly kapcsolatom is volt, elég volt!

Csak szex, és más semmi.

A vágyam, csak ennyi.

2024. jún. 26. 06:18
 9/23 anonim ***** válasza:
47%

Jó hogy dobott így rájött hogy nem vagytok egy hullámhosszon . Engem is a szex és a pénz érdekel ...

f

2024. jún. 26. 06:19
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

Nyilvánvaló...ja persze.

Nem mindig a pasi hibás, még ha mindig mindenki azt állítja be annak.

Ha a nő félrek**úr akkor is a pasi hibás mert nem törődött vele, ha a pasi félremegy akkor is ő a hibás...

2024. jún. 26. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!