Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szereti az exet?
Figyelt kérdés
Több mint tíz éve együtt elünk, elvált, neki is egy gyerek, nekem is előző kapcsolatból. En a volt feleségével nem találkoztam, nem ismerem, de ők együtt dolgoznak, vállalkoznak... van valakije az exnek, és most nagyon zavarja, mert ő is is ismeri az új párját. Ez normális ennyi idő után???2024. jún. 25. 19:35
1/6 anonim válasza:
Nem, nem normális. Ez a veszélye annak, hogy együtt dolgoznak, rendszeresen látják egymást. Tulajdonképpen még mindig nem zárták le. Nem tudom megérteni az ilyet.
2/6 anonim válasza:
Ego csak. Az en exeimnek is betesz ha vmi jopasival vagyok vagy egyaltalán mással, ezek örök életukre az exeikkel foglalkoznak mert sérült az egojuk meg a birtoklásuk.
Nem azert mert ereznének szeretnek mivel ugyanolyan gyökerek lennének nyeregben mint voltak.
Csak mi az már hogy nekem uj életem van, meg más párom.
3/6 anonim válasza:
*Semmiféle szeretet szerelem ninca bennük csak ez hogy nekem csak rossz legyen.
4/6 anonim válasza:
Az már régen szar, mikor valakinek az exével közös vállalkozása van.
5/6 anonim válasza:
Ha én szakítanék a párommal,az első dolgom az lenne,hogy felszámolnék mindent,ami összekötne vele. Legyen az ház,hitel,autó,vállalkozás,vagy közös munkahely. Kivéve a gyerek,mert azt joga lenne látogatni. És ebből kiindulva,a párodnak még fontos az exe,hisz a közelében akar lenni.
6/6 anonim válasza:
Itt a pali van kidobva szerintem jogosan is. Kinek kéne ilyen ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!