Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora probléma a szerelmemnek, ha bemegyek hozzá a fürdőszobába?
Azt mondja, hogy tolakodó, úgy érzi, hogy azért csinálom, hogy szexeljünk. Ez nekem elég nonszensz, soha nem mentem be azért, hogy szexet kezdeményezzek, amikor fürdik/zuhanyzik, ráadásul tök rendben van a szexuális életünk, rendszeresen szoktunk szeretkezni. Csak az elmúlt egy hónapban kezdte el zavarni, ha bemegyek hozzá, előtte soha.
Előtte ha bementem hozzá(már amikor nem együtt fürdödtünk alapból), akkor többnyire beszélgetünk, megmostam a haját, felraktam neki a hajpakolást, megmasszíroztam a fejét, stb. Szóval semmi szexuális, csak egy kis hajápolás. Egyszerűen jól esik hozzáérni a hajához. Mostanában viszont szóvá teszi, hogy ne csináljam ezt, meg megjegyzéseket tesz, hogy csak a szex miatt viselkedtem így vele, pedig nem is igaz.
"ja akkor a pasiknak árulják a boltokban"
Hidd el, a nők többsége nem öblít hüvelyt. Nem hobbink a nőgyógyász, hogy cseszekedjünk a ph-val.
Mellesleg nekem 37 éves nőként fogalmam sincs, hogy néz ki egy hüvelyöblítő vagy milyen boltban látod te ezt ennyire szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!