Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora probléma a szerelmemnek, ha bemegyek hozzá a fürdőszobába?
Azt mondja, hogy tolakodó, úgy érzi, hogy azért csinálom, hogy szexeljünk. Ez nekem elég nonszensz, soha nem mentem be azért, hogy szexet kezdeményezzek, amikor fürdik/zuhanyzik, ráadásul tök rendben van a szexuális életünk, rendszeresen szoktunk szeretkezni. Csak az elmúlt egy hónapban kezdte el zavarni, ha bemegyek hozzá, előtte soha.
Előtte ha bementem hozzá(már amikor nem együtt fürdödtünk alapból), akkor többnyire beszélgetünk, megmostam a haját, felraktam neki a hajpakolást, megmasszíroztam a fejét, stb. Szóval semmi szexuális, csak egy kis hajápolás. Egyszerűen jól esik hozzáérni a hajához. Mostanában viszont szóvá teszi, hogy ne csináljam ezt, meg megjegyzéseket tesz, hogy csak a szex miatt viselkedtem így vele, pedig nem is igaz.
Komolyan tőlünk kell ezt megkérdezned, nem vagy képes leülne vele és megkérdezni, hogy miért gondolod azt, hogy a szex miatt csinálom ezt? Mi nem tudjuk, hogy vannak azok a szexre ráhangolások, ő mit él meg!
Nem hiszem el, hogy ennyire nem képesek beszélni az emberek, hogy ide kell kiírni a kérdést, nem vele leülni, hogy "MIÉRT". Amúgy meg hagyd békén, ha nem vagy képes ezt kettőtök között megbeszélni. Legyen meg a tere a fürdőben, ha ez az igénye.
Bocsánat a csúnya beszédért, kifejezésért, de én még ilyet nem b@sztam komolyan.
Hogyan lehet párkapcsolatban élni amikor nem tud a két fél normálisan beszélgetni, nem mer az egyik kérdezni, vagy a másik kifejezni az érzéseit?
Én ezt nem tudom megérteni.
A ti kapcsolatotok a kommunikáció, őszinteség, bizalom hiánya miatt sz@rt se ér. Ő csak mondja a magáét te meg nem érted mi a problémája pedig ha ismered kellene tudni és ha ő érett lenne akkor már elmondta volna konkrétan, hogy mizu.
Szörnyű, hogy két ember képtelen normális párkapcsolatban élni...
"nem vagy képes leülne vele és megkérdezni, hogy miért gondolod azt, hogy a szex miatt csinálom ezt?"
Megkérdeztem, csak nem kaptam értelmezhető választ.
Ilyeneket mondott, hogy "mi másért mennék be, amikor ő meztelen". Amikor meg megkérdeztem, hogy csináltam-e valamit, ami miatt azt gondolja, hogy a szex miatt megyek be, akkor csendbe marad pár másodpercre, majd közli velem, hogy "nem tudom, csak olyan érzésem van, mintha...". Kb annyi a válasz összefoglalva, hogy "mert csak". Ebből pont nem tudtam meg, hogy én csinálok rosszul valamit, neki változott az önmagához való hozzáállása valamiért, vagy valaki azt mondta neki, hogy esélytelen, hogy egy pasi a haját akarja ápolgatni, és csak ezért megy be.
#6:
Ez hülyeség mert eddig tetszett neki! Egyszerűen elege van a kérdezőből valami miatt és ha nem hajlandó normális indokot adni rá jobb szakítani.
Te se tudod, hogyan működik a női test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!