Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, teljesen elvesztem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni , tanácsot párommal és velem kapcsolatosan . Röviden elmesélem a helyzetünket . Több , mint 4 éve együtt vagyunk párommal , boldogok vagyunk egymással viszont ő egy olyan típus akit ha felidegesít bármi egyből elkezdi szídni a mindenséget ( isten b***, k**any*** ). Sokszor megkapom tőle , hogy retartdált vagyok ? Vagy autista ? Egy ideig próbáltam nem felvenni ezeket magamra , meg mondtam neki hogy ne beszéljen így velem , de most azt érzem hogy betelt a pohár . Utóbbi időben mindig én szaladtam hozzá , akármi volt én mentem … A barátai előtt is volt hogy csúnyán beszélt velem . Most körül-belül egy hete , azt mondtam , hogy sok ez nekem már vitánk abból indult , hogy megkérdezte megyek-e hozzá és mondtam meglátjuk még a nap folyamán . Egész nap várt rám …plusz utánna le hordott mindennek és és a múltat is felhánytorgatta , azt mondta legyen vége . ( előző napban azt mondta nekem fejben már szakított velem 10x)…:(( visszatérve , aznap este nem reagáltam neki nagyon semmit , rengeteget sírtam éjszaka nem aludtam vizsgaidőszakom volt , úgy mentem vizsgákra . Utánna 4-5 napon át folyamatosan zaklatott hivogatott , találkoztam vele könyörgött nekem , hogy ne csináljam mert hogy ő velem szeretne lenni ..és hogy változni fog , de ahhoz nekem is kell … nem tudom mit csináljak , én nem mondtam hogy nem szeretem de sok volt ez nekem , időt kértem tőle de nem tartotta tiszteletben állandóan csak hivogatott és irt …2024. jún. 24. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!