Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, teljesen elvesztem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, teljesen elvesztem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni , tanácsot párommal és velem kapcsolatosan . Röviden elmesélem a helyzetünket . Több , mint 4 éve együtt vagyunk párommal , boldogok vagyunk egymással viszont ő egy olyan típus akit ha felidegesít bármi egyből elkezdi szídni a mindenséget ( isten b***, k**any*** ). Sokszor megkapom tőle , hogy retartdált vagyok ? Vagy autista ? Egy ideig próbáltam nem felvenni ezeket magamra , meg mondtam neki hogy ne beszéljen így velem , de most azt érzem hogy betelt a pohár . Utóbbi időben mindig én szaladtam hozzá , akármi volt én mentem … A barátai előtt is volt hogy csúnyán beszélt velem . Most körül-belül egy hete , azt mondtam , hogy sok ez nekem már vitánk abból indult , hogy megkérdezte megyek-e hozzá és mondtam meglátjuk még a nap folyamán . Egész nap várt rám …plusz utánna le hordott mindennek és és a múltat is felhánytorgatta , azt mondta legyen vége . ( előző napban azt mondta nekem fejben már szakított velem 10x)…:(( visszatérve , aznap este nem reagáltam neki nagyon semmit , rengeteget sírtam éjszaka nem aludtam vizsgaidőszakom volt , úgy mentem vizsgákra . Utánna 4-5 napon át folyamatosan zaklatott hivogatott , találkoztam vele könyörgött nekem , hogy ne csináljam mert hogy ő velem szeretne lenni ..és hogy változni fog , de ahhoz nekem is kell … nem tudom mit csináljak , én nem mondtam hogy nem szeretem de sok volt ez nekem , időt kértem tőle de nem tartotta tiszteletben állandóan csak hivogatott és irt …

2024. jún. 24. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Néha tényleg adhatnátok esélyt normális férfiaknak is. Mióta lett ilyen kevés önbecsülés a lányokban?
2024. jún. 24. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Egy nettó idióta a pasid, klinikai eset, örülj neki, hogy megszabadultál tőle! Konkrétan pszichopata a figura, akit nem érdekel, ha belegázol valakibe az aktuális dühkitörése során, ha megalázza, ha "megvan" akkor nem tartja becsbe, szinte kötelező rabszolgának nézi akinek meg kell tennie amit őfensége akar. Ezért nem fogadja el a szakítást sem, zaklatni, üldözni fog, de a nagy "rajongása" csak addig tart amíg vissza nem mész hozzá, utána ismét visszaváltozik az eredeti énjére.

Időben léptél le. Neki nem kapcsolatra, hanem pszichiáterre lenne szüksége. Az ilyen kapcsolatokban szoktak előfordulni a fizikai bántalmazások.

2024. jún. 24. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Oké, azért az teljesen egyértelmű, hogy ez egy bántalmazó kapcsolat.

Mindenképpen olvass utána, elég tipikus esete ez annak. Nem értem egyébként én sem, hogy miért maradnak benne emberek ilyenben.

Ennyit vársz az élettől? Ennyi elég neked? Hogy az, aki elvileg szeret, így bánik veled ? Nem fog megváltozni, ezt a lelked melyen te is tudod. Ha mindenáron el akarod cseszni a következő 4 evedet, akkor maradj vele.

Ha viszont valtoztatnal, akkor szépen hagyd el. Egy ideig nehéz lesz, de hidd el, jön ettől a paraszttol sokkal jobb.

2024. jún. 24. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

"azt mondta legyen vége . ( előző napban azt mondta nekem fejben már szakított velem 10x)"

Akkor legyen vége.

Ezen nincs mit gondolkozni.

Egyikőtöknek sem jó: "boldogok vagyunk egymással viszont ..." - Már hogy lennétek boldogok??

2024. jún. 24. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
gyűjts erőt valakivel most, ez a kapcsolat már nem az aminek hiszed. Bántalmazás, és függés, akár nárcisztikus táplálék is lehetsz, belőled él és veszi el az erődet, nagyon komoly személyiségzavarnak néz ki, és te adod neki az életet. Mi itt a kérdésed, hogy mit tegyél? Minél messzebb ettől a személytől és kérj segitséget, ha bántana fizikailag, örülj, hogy nem élsz vele együtt. Amit érzel iránta az nem szeretet egyik részről sem az nem igy néz ki. Talán a családban van bántalmazó szülő vagy egyéb negativ minta amiről azt gondolod, hogy ez helyes, NEM . Ez egy bántalmazó elnyomó több szempontból is káros kapcsolat lelkileg és testileg veszi el tőled amid csak van, amig még van erőd segitséget kértél, lépj ki ebből sürgősen, amig birsz!! Szakitsd meg vele a kapcsolatot szép lassan, úgy hogy nem mész hozzá, nem veszed fel a telefonját mindenhonnét tiltod és legyen veled valaki barátnő vagy bárki akivel közlekedsz.
2024. jún. 24. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
#1 nehogy adjon 😅 most no offense de neki a toxikus kapcsolat ami komfortos, egy normális srácot csak lehúzna. Most milyen értelmes ember maradna már benne egy ilyenben őszintén? Ne vegyüljünk inkább velük.
2024. jún. 24. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
11%
Megérdemled a sorsod, ha ilyen idiótával élsz együtt.
2024. jún. 24. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
De szép is a tiniszerelem... majd ha felnőttél.
2024. jún. 24. 18:44
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem túl sokat tűrtél el és ahelyett hogy a bugyidat húzná le , aztán kellemesen vezetné le a feszültséget veled, inkább impotens módjára balhézik! Kapcsolj ki egy kicsit, az egyik kezedet hagyd szabadon, a másikkal meg írj nekem egy privát üzenetet, utána mondom mit csínálj hogy jobban érezd magad
2024. jún. 25. 07:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült lezárni ezt a kapcsolatot , aminek elég hosszú útja volt bár még ….azóta sokkal jobban vagyok köszönöm szépen a válaszokat !
okt. 14. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!