Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok avagy sorstársaim :D Vertél már meg lányt?
Figyelt kérdés
És ha igen miért? :D2010. okt. 30. 21:34
11/13 anonim válasza:
Ciki, nem ciki, de en nagyon szeretek verekedni. Regebben olyan aldozat tipus voltam, sokat piszkaltak az osztalytarsaim, aztan egy napon elegem lett es nekiestem az egyiknek. Es annyira tetszett az erzes, hogy ma mar barkinek nekimegyek, szeretem csinalni. Ugy felmegy tole az adrenalin szintem es az tok jo. Meg altalaban nyerek, es az jot tesz az onbizalmamnak, amit ugy leromboltak regen:) De nem csak az ilyen fajta veszelyes helyzeteket szeretem, hanem barmit, ami kicsit extremebb, felrazza az embert. Legutobb, amikor megvertem egy lanyt, az azert volt, mert en nem vagyok az a divatmajmolo fajta. Egy szorakozohelyre bementem egy bo barsonynadragban, meg egy egyszeru felsoben, egy olyan "mackofelso" feleben, kicsit kocosan, de jokedvuen, erre meg nehany kimazolt-kioltozott ribi elkezdett meregetni meg megjegyzeseket tenni ram. Eloszor annyiban hagytam, de tudtam, hogy ebbol balhe lesz:))) Kesobb iszogattunk, beszelgettunk a baratnoimmel, es kiurult egy cigisdoboz. En meg fogtam es lazan azok koze a csajok koze dobtam, es az egyiket el is talaltam. Erre o felallt es elkezdett pattogni nekem. Nekem sem kellett tobb...:))))) Nagyon nagy buli volt!!!!
12/13 anonim válasza:
00:47..micsoda nőies viselkedés..csak gratulálni tudok.Attól még,hogy régebben sokat piszkáltak és gúnyolódtak veled,nem ad rá okot,hogy ezt csináld.Elhiszem,hogy jól esik,de semmivel nem vagy jobb mint azok akok régen piszkáltak,sőőt..Szellemesen beszólni valakinek,hogy köpni nyelni ne tudjon,aki megjegyzést tesz rád,majd emelt fővel távozni..az igen,qrva jó érzés és még csak nem is közönséges.De kiprovokálni valakiből,hogy balhézzon,majd ezt kihasználva nekiesni..minden csak nem nőies vagy felemelő,sokkal inkább közönséges.Mindenesetre nyugodtan folytasd csak ezt a viselkedést,érezd magad tőle jobban,de ettól még mindenki aki ezt látja,csak szánalmasnak tart.
13/13 anonim válasza:
igen, mert túl sokat pofázott
és midnen évben legalább háromszpr elverek egyet-kettőt mert karatézom és versenyekre járok:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!