Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet a virágot hagyni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet a virágot hagyni az ajtónál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A háttérsztorival nem terhelnék senkit, egy a lényeg: tinderen megismerkedtem egy nővel, randizgattunk, nagyon jó volt minden. Volt csók is, összejöttünk, aztán elkövettem életem legnagyobb hibáját (nem megcsalás, más jellegű). Ezt most nem fejteném ki. Mindenesetre nagyon megbántam és egyértelműen vele szeretnék lenni. Valószínű már elvesztettem, de a remény hal meg utoljára.

Szerintetek jó ötlet a kedvenc virágából egy csokrot ott hagyni az ajtója előtt? (persze kártyával, de úgyis tudni fogja, hogy én küldtem). Nem egyszerű a kedvenc virágát beszerezni, de megoldható. A probléma ott van, hogy hogy a fenébe fogok bejutni a lépcsőházba. Ti ezt hogy oldanátok meg? Becsengetnétek az egyik lakóhoz, hogy engedjen be? :D

2024. jún. 24. 08:23
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
83%
Nem, ez màr az a szint, amire az agyadnak nemet kéne dobnia.
2024. jún. 24. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ötlet.

Személyesen kell beszélned vele.

2024. jún. 24. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld.
2024. jún. 24. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Odamész hétköznap reggel. Tuti lesz olyan, aki munkába rohan.

Vagy futár.

2024. jún. 24. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Még ha a virággal el is éred a célod, nőként azt mondom, én megijednék hogy a lakásomra koslat utánam valaki és az ajtóm előtt állt. Inkább vidd be a munkahelyére és add le a recepción vagy küldd oda futárral.
2024. jún. 25. 09:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Munkahely kilőve, szerintem az nem jó ötlet, mivel csak kellemetlenül érintené, hogy minden kolléga azon csámcsogna, hogy vajon kitől kapta ezt a csokrot, stb. Közben úgy döntöttem, hogy inkább felkeresem és ha ad rá lehetőséget, akkor személyesen odaadom, az a legjobb megoldás.
2024. jún. 25. 10:21
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
56%

"személyesen odaadom, az a legjobb megoldás"

Így van.

2024. jún. 25. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!