Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 ember között őrlődöm!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 ember között őrlődöm!?

Figyelt kérdés

2 ember van az életemben jelenleg. Mindkettő egyformán aranyos,kedves,megbízható,jólelkű.Ugyanolyan jól érzem magam velük. Még nem történt semmi egyikkel sem,csak barátság,de már mindkettő célozgatott,arra hogy többet szeretne.

Nagyon nehéz választanom,tökre egyformák,csak a külsejük különbözik.

Még nem történt velem ilyen,nagyon rossz,félek hogy mindkettőbe beleszeretek.

Lehet,az lenne a leghelyesebb megoldás,ha inkább mindkettőt elfelejteném?

2024. jún. 24. 07:26
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Azt szokták mondani, hogy ilyenkor egy harmadik a megoldás, de ez nem olyan biztos. Valamiben csak különböznek. Próbáld jobban megismerni őket.
2024. jún. 24. 07:29
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
81%

Mindig a később jövőt kell vàlasztani, hiszen az elsőnek màr kapàltak.

Megjegyzem, nekem ez erkölcsileg kifogàsolható helyzet.

Valszeg a helyedben elkezdenék magamon gondolkozni, a cock-carroussel-ezés helyett.

2024. jún. 24. 07:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Énis gáznak érzem,de rosszat nem csináltam,nem hülyítem egyiket sem,csak szeretném valamelyikkel megpróbálni,de képtelen vagyok eldönteni kivel. Lehet az 1-esnek lesz igaza.
2024. jún. 24. 07:42
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Ismerkedj még veluk akkor. Az elso konfliktusoknál mutatkoznak meg az emberek.
2024. jún. 24. 07:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket passzold át nekem, pénzfeldobással eldöntjük. :)
2024. jún. 24. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a harmadik/negyedik lesz a megfelelő. Amikor kettő közül nem tudsz választani az azt jelenti, hogy mindkettőből hiányzik valami és egymással pótolod őket ami egyáltalán nem jó és igazságos.
2024. jún. 24. 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van baj
2024. jún. 24. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Nálam 10 év után is pontosan ugyanezek a kérdések vannak. Annyi különbséggel, hogy már rég beléjük szerettem.
2024. jún. 24. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Ezért nem jó több vasat tartani a tűzben, amíg így csinálod folyamatosan zsákutcában leszel, mivel mindig fog jönnie jobb, akik közt örlődhetsz, ezért kell mindig csak egy emberrel ismerkedni, így kizárod azt, hogy jöjjön egy nála jobb pasi, így elkerülöd azt, hogy konkrétan specifikusan kell választanod, akár a Telekom oldalán, amikor telefont szeretnél venni, összetudod hasonlítani a két készüléket.

Ezért stratégiát kell váltanod, mert időt sem hagysz az egyiknek, hogy felépüljenek az érzelmek, bevésődjenek a dolgok, kialakuljon a kötelék, stb.

Amúgy 18-nál biztos nem vagy több, nagyon naív és csapongó vagy, és lehet, hogy csúnya is. 🤢🤮

2024. jún. 24. 13:32
 10/10 A kérdező kommentje:

30 éves vagyok. Csapongó,és csúnya? Egyedülálló vagyok,nem csalok meg senkit,akkor mi rosszat teszek?

Őket nem bántom,csak magamat ezzel,mert megnehezítem a dolgom.

És miből gondolod,hogy csúnya vagyok? Magadat minősíted.

Abban az egyben igazad,van hogy csak 1 el szabad beszélgetni,ha tetszik valaki.

2024. jún. 24. 13:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!